۲۱/مرداد/۹۳, ۱۳:۰۸
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست...
باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه.
من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم.
یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه.
یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره.
یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ...
باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین...
توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم...
کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم...
صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم...
به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم...
اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم...
اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم...
وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه!
به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم...
بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم...
مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه...
اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین...
من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم...
دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه...
حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه...
حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم...
در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه...
قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین.
حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه...
بسم الله...
1. moze84
2.???
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست...
باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه.
من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم.
یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه.
یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره.
یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ...
باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین...
توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم...
کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم...
صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم...
به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم...
اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم...
اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم...
وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه!
به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم...
بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم...
مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه...
اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین...
من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم...
دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه...
حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه...
حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم...
در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه...
قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین.
حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه...
بسم الله...
1. moze84
2.???
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)