|
حرف دل هاي دوستانه
|
|
۲۰:۱۱, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتي ميرسيد به يه جاي از زندگي كه فكر ميكنيدزندگيتون راكد شده ،حس ميكنيد ديگه حوصله هيچي رو نداريد،هرچي دعا ميكنيد جواب نميگيريد ب ی موج سینوسی فکر می کنم ک من الان توی 270 درجه ش هستم، سخته ... اما ...؛؛؛ روزی میرسه 90 درجه هم میاد ... زندگی من یکی ک ی موج سینوسیه ... ی آن بالا ... ی دم پایین ... ی بار تو اوج ... ی بار تو قعر ... ی بار آرووم ِ آرووم ... ی بار مضطرب و داغون ب هر حال زندگی بالا و پایین داره، حضرت علی می گه ک : دنیا دو روز است، روزی با تو و روزی علیه تو ... همینه دیگه ... کاریش هم نمیشه کرد ![]() برای روزای بی حوصلگی آدم ی "دوست" نیاز داره ک حرف دلش رو بهش بگه اگه داریم، ک دارمش ، خدا رو شکر ...اگه نداریم ... بازم ب قول حضرت علی؛ ناتوان ترین مردم کسی است ک از دوست یابی ناتوان باشد و از او ناتوان تر کسی ست ک دوستی را ک ب دست آورده، از دست بدهد ... البته، هر کسی "دوست" نیست ... ی سری ها آشنا هستن، ی سری ها ره گذر، ی سری ها مگسانی دور شیرینی، ... "دوست" کم یابه اینم ک حس کنیم خدا دوستمون نداره ، ی حسه، جدیش نمی گیرم ... ![]() و مطمئنم کسی ک این حس رو داشته یا داره، ی حس اشتباهه ک توی خودش پرورشش داده وگرنه همچین چیزی امکان نداره ... ایمان داشته باشیم ب خدایی ک همینجاهاست نه خدایی ک توی آسموناست! خدایی ک درون اشیاست، نه ب یگانگی و در بیرون اشیاست، نه ب بیگانگی .... <-- بازم حضرت علی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

، خدا رو شکر ...