|
نقد و تحلیل warcraft
|
|
۱۶:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام راستشو بخوای تلف نشده از امروز به مدت این 9-10 سال که بخوایم بیایم عقب تنهای کاری که میتونستم انجام بدم تمام کردن درسام بوده که اونم به نحو احسنت تموم کنم. ببین به طور کلی یه سری معایب داره و یه سری مزیت ها که برای بعضی ها میتونه مفید باشه برای بعضی ها هم مضر : برای یکی مثل من : مزیت : 1: تقویت زبان خارجی 2: باز شدن ذهن و تصمیم گیری بهتر در شرایط مختلف 3: اشنایی با اداب و رسوم اکثر شهرهای کشور و دیگر نقاط دنیا 4: پیدا کردن دوستان بسیار در شهر ها و نقاط مختلف ( این مورد بسیار برای بنده اهمیت داره ) 5: کسب درامد ( این مورد بستگی به توانایی شخص داره ) 6: افزایش توانایی ها در اجتماع معایب : 1: معتادی بسیار 2: دیدن و شنیدن حرف های نا سزا خطاب به قوم های ایرانی 3: تلف شدن وقت ( برای یه سری از افراد مانند من مفید بوده و برای افرادی دیگر میتونه بسیار مضر باشد ) 4: دور شدن از اقوام 5: عدم نداشتن ورزش باعث کاهش شدید وزن و اختلال در اندام های بدن میشه مورد های خوب و بد زیاده ولی برای هرکسی فرق داره.یکی مثل من از همون 5 سالگی پا به دنیای گیم گذاشتم و یک نواخت تا الان دارم ادامه میدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,137 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| World of Warcraft: Mists of Pandaria | دل خسته | 7 | 7,689 |
۸/تیر/۹۱ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: revenger |
|