نقل قول: نشد یه حرکت شاد تو دنیا انجام بشه مسلمونا تخریبش نکنن! چیز دیگه هم انتظار نمیره من تازه گفتم الان میگند تو یخها نماد تک چشم دیده میشه پس فراماسونیه این حرکت!
Ice Bucket Challenge یه حرکت نمادین خیلی قشنگ بود که برای یه هدف خوب هم صورت گرفت. تا اونجایی که من میدونم حدود 80 میلیون دلار تا الان پول جمع شده، ببینید با یه ایده ساده هم کلی پول جمع شد هم یه کمپین شاد ایجاد شد.
حالا بیاین برای غزه خاک بریزید تو سرتون که چی بشه؟ کمکی میکنه بهشون؟ کاری از دست کسی بر میاد اصلا؟
دنیا خودش پر بدبختیه یک قدم هم که برای شاد کردن مردم برداشته بشه کلی ارزش داره دیگه نیازی نیست به بدبختی ها اضافه کرد. من حدود 80 یا 90 کلیپ دیدم تو همشون مردم از آدمهای معروف تا مردم عادی داشتن میخندیدن و شاد بودن این کلی حال منو خوب کرد حالا بیایم خاک بر سر کنیم خودمونو؟ کم بدبختی داریم خودمون...
مردم غزه مشکل بزرگی دارن درست ولی چرا میاید برای حل مشکلشون یچزی دیگه رو خراب میکنید؟ راه حل مشکل رو پیدا کنید. خاک رختن منو شما تو سر خودمون کمکی نمیکنه ولی چالش آب یخ به اون بیمارها کمک میکنه.
شد یک بار شما مسلمونها به جای تخریب ایده های بقیه ایده های عام پسند خودتونو ارائه بدید و سهی کنید گسترشش بدید؟!
فیلم نمیتونید بسازید میزنید فیلمهای خارجی رو تخریب میکنید، سریال نمیتونید بسازید میزنید سریالای خارجی رو تخریب میکنید، موسیقی همینطور، ورزش همینطور، سیاست های تبلیغی همینطور ... در یک کلام کنیز حاج باقر! فقط ایراد میگیرید.
نقل قول: 16- باراک اوباما !! الکی جو ندید با اون دوتا علامت تعجب! جاستین بیبر اوباما رو چلنج کرد ولی اوباما قبول نکرد و گفت فقط کمک مالی میکنه.
وین دیزل هم پوتین رو چلنج کرد هنوز جوابی داده نشده...
شما متوجه نیستین یا دارین خودتون رو به اون راه می زنید.
وقتی که دارن ملت رو درو می کنن شما باید به فکر شادی باشی؟
بیمار ALS هر چه قدر صعب العلاج باشه درمان می شه.
بیمار als تا آخرین لحظات زندگی در رفاه زندگی می کنه؟
بیماران جراحتی و عفونتی غزه چی؟
بچه های قطع نخاعی چی؟
اونا خیلی بی اهمیت بودن؟