کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیان ایده ها (کسب و کار حلال)
۱:۰۳, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
اقا من بررسی کردم دیدم این طرح تو بازار جواب نمیده . شرمنده دوستانم شدم خیلی وقته اینجا پست نذاشتم یکم درگیر کارای پایان نامه امم خیلی وقت ازاد نداشتم .

اقایون و خانومای محترم بیاین یکم اینجارو شلوغ کنیم .

یکی از چیزایی که خوب فروش میره وسایل اشپزخونس که کار خانم هارو راحت تر میکنه تو آشپزخونه یه چیزی هست به نام تخته گوشت که معمولا روش هرچیزی رو خورد میکنن مخصوصا گوشت حالا یه سری چیزا بعد از خورد شدن نیاز به شستشو دارن . چه بهتره که تخت گوشتی داشته باشیم که بتونیم بعد از خورد کردن گوشت همون تخته رو ببریم زیر آب و گوشتامونو توی تخته ابکشی کنیم اینجوری هم تو وقت و انرژی صرفه جویی میشه هم تو ظرف کثیف نکردن و خانما میدونن منظورم از ظرف کثیف کمتر چیه .

خوب شروع کنیم هرکی یه ایده ای بذاره اینجا ببینیم چند مرده حلاجیم کسایی هم که دوست داشته باشن با من تو پیام خصوصی در ارتباط باشن تا طرحشونو براشون ارائه کنم (سه بعدی کردن یا اتود زدن و هرچی ) بچه های حرفه ایم که دیگه استاد ما حساب میشن

خوب ببینیم تخته گوشت قابل شستشوی ما چند تا طراح جذب میکنه هرکی پایست بسم الله

قابلیت های مورد نیاز :
1. تخته گوشت باشد
2. کاری کنیم که بدون ریختن گوشت تو سینک اشپز خونه بشه خیلی راحت گوشتو اون تو ابکشی کرد و شست

HeartHeartHeartHeartHeart دوستون دارم . شاد باشین HeartHeartHeartHeartHeartHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، حسنیه ، Tolou ، 135 ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: بیان ایده ها (کسب و کار حلال) - M03TAFA - ۶/شهریور/۹۳ ۱:۰۳

[-]