کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر!
۰:۱۶, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1

سلام

هیچوقت فراموش نمیکنم چند سال پیش خواهرم سر درد داشت گفته بود برم دکتر ببینم چیه این سردرد های مکرر خلاصه یه روز باهم رفتیم دکتر فکر نمی کردیم چیزی خاصی باشه تو دنیای خودمون بودیم تااینکه نوبت ما شد دکتر که جواب ازمایش ها رو دیدبی برو برگرد بدون هیچ مقدمه چینی گفت که خانم شما ام اس دارین وقتی گفت دنیا سرم خراب شداصلا نمی تونستم خودمو کنترل کنم همش میگفتم مرگ و بیماری همیشه برای دیگران با ما خیلی فاصله داره تحمل این قضیه خیلی برام سخت بود خواهرم عزیزترین فرد زندگیم در دام مرگ بود سریع مطب دکتر و ترک کردم تو راهرو فقط زار زار گریه میکردم اون لحظه فقط گفتم خدایا عمر منو بگیر ولی خواهرم نه تا اینکه خواهرم اومد کلی بهم دلداری داد مریض یکی دیگه بود من داشتم میمردم Big Grinخلاصه این دکتر ارجاع دادن به دکتر دیگه برای تایید که کلا دکتر جدید تشخیص دکتر قبلی رو اشتباه دونستن

خدایا هزار مرتبه شکر

خلاصه درس بزرگی برام بود واقع دردناک/مرگ/بیماری/ خیلی دور نیستند باید خودمونو هر لخظه برای هر پیشامدی اماده کنیم

و اینکه در اون لحظه که هنوز تشخیص مشخص نبود محکم و با اراده بودن خواهرمو دیدم که برای هر چیزی اماده بود

خدایا هزار مرتبه شکر بخاطر همه چیزهایی که به ما دادی و ما قدر دان نیستیم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شیدا ، Farzaneh ، Tolou ، sarallah ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اگر ... (شکر نعمت، نعمتت افزون کند) - رهگذر. - ۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۶

[-]