|
رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر!
|
|
۰:۱۶, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هیچوقت فراموش نمیکنم چند سال پیش خواهرم سر درد داشت گفته بود برم دکتر ببینم چیه این سردرد های مکرر خلاصه یه روز باهم رفتیم دکتر فکر نمی کردیم چیزی خاصی باشه تو دنیای خودمون بودیم تااینکه نوبت ما شد دکتر که جواب ازمایش ها رو دیدبی برو برگرد بدون هیچ مقدمه چینی گفت که خانم شما ام اس دارین وقتی گفت دنیا سرم خراب شداصلا نمی تونستم خودمو کنترل کنم همش میگفتم مرگ و بیماری همیشه برای دیگران با ما خیلی فاصله داره تحمل این قضیه خیلی برام سخت بود خواهرم عزیزترین فرد زندگیم در دام مرگ بود سریع مطب دکتر و ترک کردم تو راهرو فقط زار زار گریه میکردم اون لحظه فقط گفتم خدایا عمر منو بگیر ولی خواهرم نه تا اینکه خواهرم اومد کلی بهم دلداری داد مریض یکی دیگه بود من داشتم میمردم خلاصه این دکتر ارجاع دادن به دکتر دیگه برای تایید که کلا دکتر جدید تشخیص دکتر قبلی رو اشتباه دونستنخدایا هزار مرتبه شکر خلاصه درس بزرگی برام بود واقع دردناک/مرگ/بیماری/ خیلی دور نیستند باید خودمونو هر لخظه برای هر پیشامدی اماده کنیم و اینکه در اون لحظه که هنوز تشخیص مشخص نبود محکم و با اراده بودن خواهرمو دیدم که برای هر چیزی اماده بود خدایا هزار مرتبه شکر بخاطر همه چیزهایی که به ما دادی و ما قدر دان نیستیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پاسخ به: اگر ... (شکر نعمت، نعمتت افزون کند) - رهگذر. - ۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۶
رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - حسن عزتي - ۱۷/شهریور/۹۳, ۱۵:۴۴
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - Ali#59 - ۱۷/شهریور/۹۳, ۱۵:۵۱
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - یاســین - ۱۷/شهریور/۹۳, ۱۶:۰۸
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - سدرة المنتهی - ۱۷/شهریور/۹۳, ۱۹:۱۱
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - سیمرغ - ۱۸/شهریور/۹۳, ۰:۱۱
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - عبدالرحمن - ۱۸/شهریور/۹۳, ۲۰:۵۱
پاسخ به: رابطه شکر و ترک معصیت و سخنانی دیگر پیرامون شکر! - زینب خانوم - ۱۹/شهریور/۹۳, ۸:۰۳
پاسخ به: اگر ... (شکر نعمت، نعمتت افزون کند) - رهگذر. - ۱۸/شهریور/۹۳, ۱۲:۴۰
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لزوم ترک معصیت!!! | MESSENGER | 9 | 5,195 |
۲۵/آذر/۹۰ ۱۴:۲۵ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|
| چه کنیم که معصیت نکنیم ؟!!! | saloomeh | 0 | 1,258 |
۵/آذر/۹۰ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: saloomeh |
|

خلاصه این دکتر ارجاع دادن به دکتر دیگه برای تایید که کلا دکتر جدید تشخیص دکتر قبلی رو اشتباه دونستن