کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: از وضع تالار راضی ...
هستم
نیستم ( چرا ؟ )
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
۱۰:۱۱, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #55

(۱۷/شهریور/۹۳ ۱:۴۲)شیعه تنوری نوشته است:  سلام،
مشکلی که من در فوروم دیدم، توهین مستقیم برخی کاربران هست. در بسیاری از تالارهای اینترنتی، نظارت این گونه اعمال می‌شود که هر گونه اظهار نظر شخصی دربارۀ دیگران ممنوع است و به جای اظهار نظر دربارل شخصیت دیگران، باید دربارۀ مطالب آن‌ها نظر داده شود.

این یکی از قوانین تالار گفتگوی بیداری اندیشه است:

5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.

با نگاهی به تعداد زیادی از فوروم‌های اینترنتی، به نظرم می‌رسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقی‌تر بحث کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

نقد دیگران مجاز هست در تالار ولی توهین مجاز نیست هرجا موردی دیدید گزارش بدید بررسی میشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شیدا ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، شیعه تنوری
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - Havbb 110 - ۱۷/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۱

[-]