|
سوالات در جلسات خواستگاری
|
|
۱۵:۱۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
ببخشید می شه بپرسم چرا مسایل مالی رو باید بزاریم جلسه آخر؟!
هرچند در عرف و رایج جامعه هیچوقت نمی شه جلسه آخر پرسید !!!به نظرم اصلا چیز کم اهمیتی نیست ؟!مرد اگه تکلیفش با کارش و زندگی مالیش روشن نباشه که نباید رو هوا بره خواستگاری ...نمی گم همش مسایل مالی مطرح بشه اما به نظرم تو همون معارفه وجلسه اول پسر یه بیوگرافی هم اینجوری از خودش بده: من. Nسال هست که سرکار می رم الحمدالله حقوق خوبی دارم (حالا بستگی به خودش داره یسریا دقیق می گن چقدر)از لحاظ مسکن یه فکرهایی کردم مثلا می گه با پدرم جایی رو در نظر داریم یا جایی رو قرار رهن کنیم یا جایی رو دارم واسه خودم....الان این گفتنش چه اشکالی داره واقعا غیر از اینه که دختر و خانواده اش بهتر وکاملتر می تونن فک کنن...شما فک کن یکی مثه خانواده من که اهل تین نیستن بزارن دختر توی. دوران عقد بمونه یه خواستگاری رو راه می دن طبق نظر دوستان می ذارن مرحله آخر از پسر می پرسن خب حالا که همه چیز خوبه وشما تفاهم دارین واسه خونه شروع زندگی برنامه اتون چیه ؟!بعد پسره بگه والا حاج آقا ما قصدمون اینه فعلا یه 2سالی عقد باشیم ببینیم خدا چی می خواد!!!!!!!!!! اما اگه تو همون جلسه اول یسری چیزا سربسته گفته بشه بیخودی دوتا خانواده رو یه مدت نمی دازیم توی هول ولا...پسره می دونه خانواه دختر درچه محدوده ای انتظار دارن و خانواده دختر هم می فهمن پسره در چه حد توانمندی اداره زندگی رو داره... البته اینم بگم ممکنه واسه یسری واقعا مهم نباشه می گن خب دخترمون عقد می کنه حالا تا هر وقت که شد بلاخره پسره یه کاری می کنه اینجور افراد هم هستن مثه دوست خودم که بعد از 2/5سال عقد آخر یه عروسی ساده گرفت وبابای دخترم بهشون خونه داد واینا رفتن سرزندگی...اما هرخانواده دختری این شرایط رو نمی پذیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 88,943 |