|
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
|
|
۱۱:۵۲, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظرمن این چیزی که الان تو جامعه هست اینه که خانواده هایی که وضعیت مالی مناسب دارن عموما1یا2تا بچه دارن و خانواده های کم بضاعت تر بالای 3تا !!!!!!!!!!!!!!
پس به نظرم اینجا کم کاری خانوداه های دارا بیشتر هست دلیلش عموما اینه که پدرومادر سرکار میرن تعداد بچه زیاد رو بی کلاسی می دونن حوصله بچه زیاد ندارن واینکه کلا اونقدر به فرعیات تو زندگی توجه دارن که اصل زندگی براشون متفاوت شده....ما 3تا بچه ایم دوتا برادر دارم که فوق العاده با هم صمیمی ان من با بزرگه8 سال تفاوت سنی دارم ولی تا حدودی روابطمون صمیمی هست البته در حد خواهر رو برادری ...ولی هیچی جای خواهر رو برای دختر و برادر رو برای پسر نمی گیره...یکی از دوستای من 2تا دختر2تا پسرن که واقعا خیلی خیلی خوبه هم برادر داره هم خواهر و اصن مشکلی نداره... اما درباره بچه ها تک باید بگم یسری اگه به صورت ذاتی اجتماعی باشن خب روابطشون خوبه اما عموما چون تنها همدمشون گوشی و کامپیوترشونه و وقتی وارد جامعه می شن سریع تحت تاثیر هر نوع ابراز محبتی قرار می گیرن شاید باورتون نشه یکی از دوستان دبیرستان من که تک بود خیلی برادر بزرگ دوس داشت یعنی خیلیا....چادری هم بود وارد دانشگاه که شدیم اولین دوستاش دوتا پسر بودن ![]() ![]() یعنی اومده بود واسه خودش دو تا داداش پیدا کرده بود![]() البته نمی گم همه اینطورین ها ولی خب نمی شه بگیم این بچه ها همه چیزشون نرماله باید به دوستاشون پناه ببرن دیگه مخصوصا اگه با پدرومادر صمیمی نباشن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خواهر و برادر-همسران-پدر و دختر | soheyl68 | 2 | 1,383 |