|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۶:۰۸, ۱۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۰ ۱۶:۲۲ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی خوب بود اما چند نکته رو یاد آور میشم
ایشون استاد دانشگاه هستند واسه همین بهشون میگیم استاد و غیر از این چیزی نیست درمورد مطالعه هم باید عرض کنم که بنده شخصا بیشتر چیزا رو بدون دلیل قبول نمیکنم شما درست میگی ما ها اهل مطالعه نیستم اما وقتی استاد رائفی ما رو ارجاع میده به جایی ( مثل قرآن) من حرف استاد رو به عنوان یه نظریه در ذهنم قبول میکنم و تا منبع رو نبینم به کسی در این باره حرفی نمیزنم بقیه دوستان رو نمیدونم اما من از وقتی که سخنرانی های استاد رو گوش کردم مراجعه به قرآنم خیلی بیشتر شده و همچنین میزان مطالعه ام هم همینطور و بینش سیاسیم هم نسبت به قبل خیلی خیلی قوی شده البته نمیخوام از ایشون یه اسطوره بسازم ایشون نه دارای مقام امام خمینی و امام خامنه ای اند نه شهید مطهری و نه شهید رجایی و شهید بهشتی نه .... ولی حقیقتا ایشون برام به اندازه برادر خونیم ارزش داره و همونطور که میدونید برادرای ما از خطا مصون نیستند در پایان هم یه حدیث از امام علی (علیه السلام) : "مَن عَلَّمَني حَرفا فَقَد صَيِّرَني عَبدا" (جامع السعادات، ج3، ص 112) هرکس به من حرفی بیاموزد مرا بنده خود ساخته است . موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,375 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,508 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,312 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,930 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,107 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |