|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۵, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
دوست تازه وارد من خیلی تند حرف میزنید
چرا با ملایمت حرف هاتون رو نمیزنید؟؟ اینکه بعضی از دوستان و حتی خود من خیلی افراط می کنیم هست که به این دلیل خود استاد بیانیه ای داد و گفت که این کار درست نیست و دارید از پشت بام میافتید!!! ولی شما هم حواست باشه از اون ور پشت بام نیافتی!! |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۰ ۷:۳۸)sara_iran نوشته است: سوالی که از دفتر آیت الله مکارم شیرازی پرسیدم: واقعا دستت درد نکنه و خسته نباشی!!! این که شد همون حرف من شما پرسیدی: " اگه سخنران شوخی کنه و باعث خنده بلند خانمها بشه آیا اشکال داره؟ " ایشان هم گفتند : " رعایت عفاف و حیا برای خانمها لازم است " پس ایرادی بر سخنران وارد نیست و مربوط به خواهرانیه که این کار رو انجام دادند در جواب سوال سوم هم که پرسیدی باید دوباره بهت یادآوری کنم که آقای رائفی گفتند : " .... اگه بخوایم امروزی شو بگیم به قولی آب از لب و لوچه حضرت ابراهیم آویزون شد ...." این یعنی چی؟ یعنی برای فهمیدن و درک بهتر مسئله اینطور گفته میشه حالا اصلا گیریم شما درست میگی و استاد رائفی اشتباه کردند همونطور که آیت الله مکارم شیرازی گفتند شما باید به صورت ملایم به استاد رائفی تذکر بدی نه این که هرچی از دهنت درمیاد با قصد مسخره کردن به ایشون بگی دوست عزیز انصافا شما اومدی انتقاد کنی یا خودتو ضایع کنی؟ یکم رو چیزایی که داری مینویسی دقت کن اگه متوجه نشدی چند بار روش بخون حتما متوجه میشی . تو میتونی!! (۱۷/تیر/۹۰ ۹:۱۸)sara_iran نوشته است:نقل قول:! اگر هم نباشی از طرف همون شخصی! ولی ما فرض میکنیم که نیستی و سعی در رفع شبهه شما داریم... که با اینحال هم یا سخنرانی رو کامل گوش ندادی و همین یک تیکه رو گوش دادی! یا قصد و قرضی در میانه....منظورشون اینه که یه تیم تشکیل دادم برای تخریب شخصیت آقای رائفی اولا که تو نقل قول اولی که شما آوردی نوشته شده : " یا سخنرانی رو کامل گوش ندادی و همین یک تیکه رو گوش دادی! یا قصد و قرضی در میانه.... " این چه معنی میده؟ این که نویسنده مطمئن نیست نیت شما چیه ولی از این دو حالت خارج نیست . جایی هم نگفتن که تیم تشکیل دادی تو نقل قول دومی هم که آوردی بیشترش درسته از جمله: 1- شما نتونستی یه عیب و ایراد درست و حسابی ( به غیر از مورد حضرت ابراهیم که برای تمام شدن بحث و جدل میگیم شما درست میگی ) از استاد بگیری 2- اون پست مربوط به anti666 بوده که شما ( و چند نفر دیگه در وبلاگشون )به ایشون توهین کردید و ایشون هم جوابتون رو دادند اما در یه مورد با اون پست مخالفم . ایشون گفتند "کسی نمیتونه از استاد عیب و ایراد بگیره " که این حرف اشتباهه چون خود استاد هم میگن" من صفر نیستم صد هم نیستم " این یعنی خود استاد هم میدونند یه ایراداتی دارند اما این دلیل نمیشه که بعضیا بخوان استاد رو مسخره کنند و جوری وانمود کنند که استاد همه وجودش عیب و ایراده سومین نقل قول هم که واسه خودمه . الان هم تاکید میکنم شما یه قصد و غرضی داری ( منظورم هم خود شما بودی نه موج چند نفره) و الا مثل farkli که درست انتقاد کرد و جوابش رو گرفت و قانع شد شما هم قانع میشدی . چرا؟ چون خود استاد که جوابتون رو داد گفت که اصلا و ابدا قصدشون توهین به پیامبر نبوده و اگر در کسی همچین ذهنیتی بوجود اومدی ازشون معذرت میخوان اگه شما قصدی نداشتی که دیگه اینقده کشش نمیدادی بعدم این شمایی که توهم داری نه ما |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
من مثل بقیه نیستم..نه زیاد اطلاعات دارم نه تحقیق ومطالعه ای..سخنرانی های آقای رائفی پور هم 2 قسمت شنیدم..دیدم...
ولی یه چیزی بگم؟ 1-ما 14 معصوم داشتیم...فقط 14 تا...(یادمه یکی از بخش های عربی دوره راهنماییمون در مورد اینکه حضرت زینب سلام الله علیه و آله در دوره بچگی یا نوجوانیشون خطایی انجام داده بودن که مورد نصیحت مولایمان قرار گرفتن..)خدا منو بکشه ..قصدم پناه بر خدا جسارت نیست..فقط میخوام ذکر کنم 14 معصوم داشتیم..اما انسانهای والا هم داشتیم و داریم..اما ممکنه یکی هم خطایی انجام بده بعد زود متوجه بشه..حالا یکسری انسانهای راحت طلب بخوان ازین موضوع سوء استفاده کنند که نمیشه 2-ما 14 معصوم داشتیم.امامانی داشتیم..اصحاب و یاران و شاگردان پیامبر و امامان وامام زادگان داشتیم..هنوزم انسانهایی با کراماتی داریم..اما دلیل نمیشه ازشون بت بسازیم...یعنی چی که خیلی زود به یه نفر میگیم استاد..زود تعصب پیدا میکینیم..زود غیرتی میشیم و...؟؟...قرار نیست حتی حتی 14 معصوم رو بپرستیم که..ما از 14 معصوم راهنمایی میگیریم..میشنویم..میبینیم...برای درک و خودسازی و خداشناسی و.... اگه قرار بود که غیر از این باشه خدا میتونست فقط و فقط انسانهای والا مقامشو تو این دنیا حفظ کنه...آیا امام حسین علیه السلام نمیتونستن راحت تو این دنیا زندگی کنند؟؟ یکم فکر کنید چرا عاشورا رخ داد؟برای چی برای چه کسانی؟ درسته ما کلام خدا رو حق رو بذاریم کنار...سخنان پیامبر..امامان معصوم رو بذاریم کنار ..اونوقت صبح تا شب بشینیم سخنرانی این اون گوش بدیم؟؟؟ اگه منظور پند گیریه خود ایشون هم گفته که فقط و فقط قصد روشنگری..یه جرقه و ر.شن کردن یه شعله کوچیک داره واسه اونایی که در بربر حق یا جبهه گرفتن یا فکر میکنند در راه حق هستند حال اونکه در راه باطل دارن خدمت میکنن...سخنرانی یعنی چی؟منظور هیپنوتیزمه؟نه منظور بیان یک نظریه یا تفکر یا دیدگاه با ادله...حالا ایشون سخنرانی میکنه نباید سریعا جبهه گرفت که آخ راست میگه بت شه یا جبهه مخالف بگیریم نه این داره اشتباه میکنه...باباجون خودتم برو یکم بگرد تحقیق کن...خدا به اون درک داد به تو نداد؟خدا به اون عقل داد به تو نداد؟ چرا اون باید به قول بعضی ها استاد بشه تو نشی؟تو چی کم داری؟فکر کن..آره تو تحقیق و مطالعه کم داری...اون یه دیدگاهی داره واسش ارزشمند بوده تحقیییییق کرده..جستجو کرده..تو این راه فهمیده یه جاهای دیدگاهش غلط بوده یه جاهاش خطرناک بوده..خدا توفیق داده که خطری تهدیدش نکرده(قسمت های کنجکاوی به حریم شیطانی)که البته خود خدا هم تو قرآنش فرمود که اینکار رو انجام ندیم...یه جاهای دیدگاهش درست بوده..... خود این آقا میگه که برید اول قرآن بخونید..درک کنید همه چی اونجا هست...رفتید؟/؟؟یا صبح تا شب تو بحث این کلوب این انجمن یا سخنرانی اینور اونور..یا تو اینترنت هستید؟؟ ما یه انجمن مجازی داریم واسه شفای یه عده بچه قرار شده عضوها که خییلیی هستن هرکی در طول هفته چند آیه با معنی شو بخوونه تا آخر هفته یه سوره تموم بشه...اما کسی نمیاد...هفته تموم شده این هفته سوره ی مورد نظر تموم نشده فقط دو سه نفر...چرا؟؟ همش هرجا میری ختم دسته جمعیه..خب خوبه اجر با هم بودن زیاده..اما درسته ما فقط یه صفحه قرآن بخونیم..درسته..قرآن یه کمش خیییلییه(اینو هام پسر شیطان هم که تنها فرد از خونواده شیطان هست که ایمان آورد و مسلمان شد گفت:وقتی که به فرموده پیامبر از مولا علی علیه السلام قرآن آموخت)... اما ای انسان این قرآن برای هدایت توست.... چقدر رفتی خوندی...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟ بت نسازید..افراط و تفریط نکنید...افراط میخواین؟چرا در نیکی و فضایل اخلاقی افراط نمیکنید؟چرا در خوبی و خوب بودن افراط نمی کنید؟ من خودم از همه بدترم...اما کم کم دارم خودمو میسازم ..خدا توفیق بده بهم...وگرنه همه میدونیم که یه چشم بر هم زدن هم اگه بخواهیم به حال خودمون باشیم به بیراهه میریم...خدا خودش همموون رو هدایت کنه با توجه به تیتر..منم عقیدم اینه که افراط در شخصیت پردازی نکنید...اما ازون ورم میگم توهین نکنید..تخریب نکنید ..گوشزد خطا با تخریب فرق داره...سخنان اون آقا ارزشمنده وقتی که با دید اینکه ببینیم اونم یه انسان..(خودشم گفته یه جاهایی خطا رفته)سعی کنیم به اصلاح همدیگه کمک کنیم همه با هم..در یک جبهه ایم..تفرقه نکنید..تخریب نکنید.. |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۰ ۱۶:۲۲ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی خوب بود اما چند نکته رو یاد آور میشم
ایشون استاد دانشگاه هستند واسه همین بهشون میگیم استاد و غیر از این چیزی نیست درمورد مطالعه هم باید عرض کنم که بنده شخصا بیشتر چیزا رو بدون دلیل قبول نمیکنم شما درست میگی ما ها اهل مطالعه نیستم اما وقتی استاد رائفی ما رو ارجاع میده به جایی ( مثل قرآن) من حرف استاد رو به عنوان یه نظریه در ذهنم قبول میکنم و تا منبع رو نبینم به کسی در این باره حرفی نمیزنم بقیه دوستان رو نمیدونم اما من از وقتی که سخنرانی های استاد رو گوش کردم مراجعه به قرآنم خیلی بیشتر شده و همچنین میزان مطالعه ام هم همینطور و بینش سیاسیم هم نسبت به قبل خیلی خیلی قوی شده البته نمیخوام از ایشون یه اسطوره بسازم ایشون نه دارای مقام امام خمینی و امام خامنه ای اند نه شهید مطهری و نه شهید رجایی و شهید بهشتی نه .... ولی حقیقتا ایشون برام به اندازه برادر خونیم ارزش داره و همونطور که میدونید برادرای ما از خطا مصون نیستند در پایان هم یه حدیث از امام علی (علیه السلام) : "مَن عَلَّمَني حَرفا فَقَد صَيِّرَني عَبدا" (جامع السعادات، ج3، ص 112) هرکس به من حرفی بیاموزد مرا بنده خود ساخته است . موفق باشید |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۰ ۱۹:۵۵)naaria110 نوشته است: bagheri گفته: سلام افراد زیادی در صدد بودند که خود را یک پدیده ویک نابغه معرفی کنند از جمله دکتر انوشه وروازاده یا حاج اقا دانشمند اما به نظر من استاد رائفی پور یک نابغه جهانی است که مثل نوابغ پیش وهم زمان خود به درستی شناخته وبه خصوص درک نمی شوند اما اگر واقعا دکتر شریعتی یا چمران میشنا سید استاد تاحد این عزیزان ارزشمند هستند قبل از این ربودهیا ترور شخصیتی ارزش این مرد را که موهبتی بیش از دیگران به او شده است بدانیم. دوست عزیز کاربر bagheriاین چیزهای که نوشتی یه بار بخون ببین چی نوشتی بعدش بزار تو فهرست موضوعات استاد رائفی پور در بحث دشمن شناسی وشیطان پرستی مناسب حالا تو آمدی با دانشمند مقاسیه کردی یه ذره فکر کنhttp://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif |
|||
|
۱۲:۲۱, ۱۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۰ ۱۲:۵۷ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
![]() منظورشون از این عکس اینه که این حرم و چشم جهان بینه ![]() اینم حرم و تک چشم (assassins 2) http://btv-ngo.ir/1390/02/08/post-18 نقل قول:واقعا دستت درد نکنه و خسته نباشی!!!سکوت علامت رضاست؟ ![]() شد کدوم حرفتون ادرس پستتون رو بدید نقل قول:حالا اصلا گیریم شما درست میگی و استاد رائفی اشتباه کردند همونطور که آیت الله مکارم شیرازی گفتند شما باید به صورت ملایم به استاد رائفی تذکر بدی نه این که هرچی از دهنت درمیاد با قصد مسخره کردن به ایشون بگیمن همون اول با ملایمت گفتم جاهای هم که با ملایمت صحبت نکردم دلیل این بوده که دیگران با ملایمت صحبت نکردن ولی من سعی میکنم با ملایمت برخورد کنم من کجا هر چی از دهنم در اومده گفتم ادرس پستی رو که هر چی از دهن بیرون اومده رو بدید کجا مسخره کردم ادرس پست رو بدید نقل قول:دوست عزیز انصافا شما اومدی انتقاد کنی یا خودتو ضایع کنی؟ یکم رو چیزایی که داری مینویسی دقت کن اگه متوجه نشدی چند بار روش بخون حتما متوجه میشی . تو میتونی!!کجا ضایع شدم چرا حرف الکی میزنی ![]() کدوم نوشتم مشکل داره نقل قول:2- اون پست مربوط به anti666 بوده که شما ( و چند نفر دیگه در وبلاگشون )به ایشون توهین کردید و ایشون هم جوابتون رو دادندبعد میگه با ملایمت برخورد کن چرا تهمت میزنی من کجا در وبلاگشون بهشون توهین کردم نقل قول:ایشون استاد دانشگاه هستند واسه همین بهشون میگیم استاد و غیر از این چیزی نیستایشون استاد دانشگاه نیستن,بهشون میگن استاد |
|||
|
۲۲:۲۶, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
خب...................
.................... .............. .......... جوابم کاملا منطقیه روش فکر کنید!: ا.ر. (استاد رائفی) آره میگفتم کاملا معلومه که ا.ر. به قصد شوخی قضیه لب و لوچه رو میگن! اما....اما! چنین اصطلاحی حتی بدون قصد شوخی هم نابجا هست! خوندم که یه عده جواب دادن که ا.ر. خواسته نهایت ذوق ابراهیم(علیه السلام) و ارزش مقام نبوت رو برسونه!...اما...اما! مثل این می مونه که ما یه داستان عالی از یکی از جنگاوری های یک شخص رو تعریف کنیم بعد برای این که توصیف کنیم بگیم زد فلان ناموس طرف...! پس این هم نباید مشکلی داشته باشه چون این اصطلاح برای نهایت این امر به کار میره! مثل خر برای نهایت حماقت و ... sara_iran اینقدر عصبی نشو حق بعضی جاها با تو بود ولی زیاده روی کردی...کلمن که دیگه عزیز من...! |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۱:۳۸ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
نقل قول:sara_iran اینقدر عصبی نشو حق بعضی جاها با تو بود ولی زیاده روی کردی...کلمن که دیگه عزیز من...!شما درست میگید من زیاده روی کردم (۱۹/تیر/۹۰ ۱:۱۹)وحید110 نوشته است: دوستان گرامی لطفا اگر ادعای جدیدی ندارید پست نزنیدشما چرا اینقدر عجولید بزارید کاربران نظراتشون رو بدن تا معلوم بشه چه کسای کجاها اشتباه کردن یه موردش هم آقای "کاردان" در مورد کلمن همراه موضوع تاپیک اصلا مربوط به بحث نیست؟!! نمیشه که شما یه چیزی بگید من جواب ندم |
|||
|
۱:۴۲, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۱:۴۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
جناب sara iran شما هنوز گیر لب و لوچه ی حضرت ابراهیمی
استاد رائفی در جوابیه شون گفتند که اگر با این حرف باعث فکر بد میشوند دیگه تکرار نمیشه و خدایش زبونشون توی سخنرانی های جدیدشون خیلی نرم تر شده و یکی از دلایلش نقد شما هست. ولی اگر به این بحث ادامه بدید و نقد جدیدی نداشته باشین با عرض معذرت باید بگویم که شما مشکل توهم توطئه دارید یک ماهی هست که دارید توی تاپیک های مختلف این بحث رو مطرح میکنید.اول توی تاپیک دانلود سخنرانی های استاد و بعد در تاپیک نقد سخنرانی های استاد که مفصل در موردش بحث شد و خود استاد هم مجبور به بیانیه شدن و بعد هم این تاپیک جدیدت . حالا اگر نقد جدیدی داشتی عنوان کن وگرنه مشخص میشه که کیبورد شما برای کش دادن این بحث ها بیشتر میخاره. |
|||
|
|
۲:۰۲, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۲:۰۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
جناب سارا ایران تا حالا چند بار از من نقل قول کرده اید . متاسفانه نمیدانم چرا متوجه منظور من نمیشوید! بیخود نیست در این همه سخن رانی این دو سه مورد را پیدا کرده و ول کن ماجرا هم نیستید !!
مثلا بنده در یک پست نوشتم گاهی برای یک پست یک روز وقت قرار داده میشود (برای نوشتن و ارائه مطلب)شما فکر کردید برای قضاوت و خواندن ان .... بعد از دیدن جواب شما حتی ارزش نداشت مجددا جواب بنویسم . از این ادعاهای بچه گانه و از همه بدتر لجاجت بر سر ان نمی خواهید دست بردارید؟! یا زمانی که در مورد ادعای عجیبتان در مورد اعداد و جفر چیزی نوشته بودید که نمیشد ان را خواند . بعد از یاد اوری در پیام خصوصی سریع پاک کردید!خوب وقتی به مسایلی وارد نیستید چرا بازگو میکنید. در مورد روان شدن اب و کلمن که خود ایشان جواب گفتند. موضوع تمام شده است . در مورد بقیه مسایل هم همین طور در مورد کسی که به شما نامه داد که بعضی کاربران با شما موافقند .متاسفانه از کج فهمی شما است . فکر کنم جمله مرا که نوشته بودم خودمان در مورد مسئله بدا از ایشان انتقاد کردیم . پس اینقدر سطحی و با ادبیات دون نقد نکنید تا دیگران هم بتوانند نقد کنند .منظورتان باشد شما نوشته اید پارانویا و افراط در شخصیت پردازی . این تیتر شما با طرح مسئله که یک استفتا است و باز هم انچه خود می خواستید برداشت کردید! چه نسبتی دارد ؟ میشود بفرمایید پارانویا چیست ؟ شخصیت پردازی چیست ؟افراط در شخصیت پردازی چیست ؟ و این را چگونه پارانویا نام نهادید؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,380 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,517 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,316 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,109 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: ef80bb237adf.jpg]](http://asan.webatu.com/images/ef80bb237adf.jpg)
![[تصویر: 723d092b6388.jpg]](http://asan.webatu.com/images/723d092b6388.jpg)