کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
۱۳:۰۶, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
من چند هفته ای هست که تصمیم جدی گرفتم درباره آثار دکتر شریعتی تحقیق کنم و چرا و چگونگی ایدئولوژی اش رو بشناسم
قبل از این از بچگی با کتاب "پدر! مادر! ما متهمیم!" زندگی کردم.
به توصیه صاحب نظر ها به دنبال کتاب "طرحی از یک زندگی" گشتم تا پیدایش کنم. تمام کتابخانه های شهر رو گشتم و خبری نبود. تمام اینترنت رو گشتم و خبری نبود. مگر یک جا که اون هم چند وقتی هست حق نشر نداره.
همین اوضاع برای کتب دکتر علی شریعتی بود. در کتابخانه ها داخل آرشیو، عناوینی از دکتر شریعتی بود و در سیستم های جستجو نیز این کتب رو پیدا می کردم اما موجودی ها صفر بود یا کتابخانه ها، این کتب رو ترخیص کرده بودند و نداشتند.
یه جورایی حس می کردم کسانی هستند که نمی خوان کتب دکتر شریعتی در جامعه منتشر بشه.
دنبال دلیلش گشتم
دلیلش رو از کجا باید پیدا می کردم؟ بهترین گزینه همان کتاب هاش بود.
چند وقتی هست که شروع کردم و دارم کتاب هاش رو می خونم. روی نوشته هاش فکر می کنم.
امیدوارم به جوابم برسم.
بگذریم!!
قرار نیست دعوا کنم. فقط همین اول بگم که دو تا قمه زیر تختم دارم...
اولین کتابی که می خوام معرفی کنم کتاب ابوذر هست.
ابوذر
این کتاب نوشته هایی از زندگی ابوذر، پنجمین گروییده به اسلام مخمدی هست. اما فقط یک کتاب نیست. 193 صفحه پر از نکته، آیه و حرف. کلمه به کلمه روایت از یک حماسه می ده.
نمی دونم چرا اما وقتی این کتاب رو می خوندم همه اش تصویری از فیلم شجاع دل در نظرم می یومد.
ابوذر یک مبارز بزرگ بود. این رو در این کتاب به خوبی درک کردم.
ابوذر می تونه یه الگو فوق العاده برای جوانان این مملکت باشه. خوی مبارزه طلبی و حق گرایی اش می تونه الگوی خوبی باشه
با خودم گفتم چرا صدا و سیما نمی یاد زندگی این اسطوره رو به تصویر بکشه؟ زندگی فوق العاده زیبا و بیدارگرایانه ای داشته
نمی دونم! هر کسی تو این تالار فیلم نامه نویسی بلده، ازش خواهش می کنم این کتاب رو فیلم نامه کنه.
این کتاب در حال حاضر چند تا نمایشنامه ازش هست که تو تئاتر های تهران اجرا شده اما فقط منورالفکر ها هستن که به تئاتر می رن.
نکته ای که از دکتر شریعتی یافتم در این کتاب این بود که شدیدا از عمر ستیزی و ابوبکر ستیزی خودداری کرد. به خوبی واقعیت رو به کلمه کشید و به خاطر تعصبات جاهلی شیعه های وقت که مراسم عمر کشون برگزار می کردن، این معلم، عمر و ابوبکر را آنگونه که بود به کلمه کشید.
دانلود کتاب ابوذر از معلم شهید، دکتر علی شریعتی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجتبی110 ، | جستجوگر | ، سید ابراهیم ، Bamdaad ، اسکای ، السا ، Ali#59 ، هادی... ، N.Mahdavian ، عبدالرحیم ، آفتاب ، ندا دهنده ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Bidel.s - ۲۸/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۶

[-]