کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
۱۱:۵۸, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
نقل قول:شما از اینکه توی یک خانواده کم جمعیت یا پرجمعیت هستین راضی هستین؟
دوست داشتین خواهر و برادر بیشتری داشتین یا کمتر؟

خواهر السا من به اتاق خواب پدر و مادرم کاری نداشتم . خواهر و برادر کم و زیاد برای من معنی نداشت .

نقل قول:عمولا گفته میشه بچه هایی ک توی خانواده های کم جمعیت هستن، روابط اجتماعیشون ضعیف تره و حساس تر هستن ...
شما ب عنوان ی فرزند خانواده کم جمعیت اینو تایید می کنین؟
یا اینکه اگه عضو خانواده پرجمعیت هستین این مورد رو چقدر و چطور دیدین دور و برتون؟

اصلا نمیشه کلیت داد .

نقل قول:توی خانواده های پرجمعیت گفته میشه ک چون تعداد افراد خانواده زیاده، مادر و پدر فرصت رسیدگی عاطفی و تربیتی ب بچه ها رو پیدا نمی کنن ...

نظر شما چیه؟

نظر من اینه که مادر با سر و کله زدن با دو جین بچه ، شب چجور به آقاشون برسه Smile. اون مرد دل نداره ؟ نباید واسه 1 ساعت واسه همدیگه باشن .تازه مرد بچه زیاد دوست داشته باشه ، اون زن دیگه تا شب جونی نداره ، Smile. بعد طلاق عاطفی رخ میدهد .Cool( شاید هم رخ ندهد :coolSmile.

خواهر السا اون عکس اول تاپیک رو عوض کن ، طفلکی اون زن ؟

********************************************************************************

نقل قول:سرگذشت مرد مازنی با۲۶ زن و ۱۹۵فرزند و۲۰۰ نوه

Heart!!!!!!!!!!!!!!! حمایت از این مرد که حتی تو پیری هم به فکر گرفتن دختر جوون ( و بعضا 14 ساله !!!!!!!!!11) بوده چه معنی میده ؟
قرار نیست برای حمایت از سیاست های نظام و نشان دادن این شوق فراوان به ولایت و فرمانبرداری ، هر نوشته ای رو حمایت کنیم .
مردی که تو سن پیری دختر جوون میخواد ، پدوفیلی بیش نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهران و برادران مومن و مومنه ، اگر خیلی از این قصه مرد مازنی ، لذت بردید ، پس دست بکار بشید . یک شبه 3 زن عقد کنید و خواهران مومنه هم حسادت نورزند که حسادت کفر است .

نقل قول: یکی از آنها ماتابه بود که آن زمان ۱۴ سال بیشتر نداشت؛ «وقتی پدرمان می‌خواست این دو زن را به عقد خودش دربیاورد، یکی دیگر از دختران روستا هم از او می‌خواهد او را هم به‌عنوان همسر قبول کند. پدرمان هم قبول می‌کند

چه مرد خوبی !!! . دختری که به یه پیرمرد پیشنهاد ازدواج میده .مشخصه که چقدر بدبختی کسیده که حاضر شده به جای ازدواج با یه پسر جوون و شایدم خوش تیپ Wink بره با یه پیرمرد زندگی کنه .Confused

Heart خوب گویا حرف اشخاصی مثل ما خریداری نداره . برادر رائفی پور در مورد بحران آب و کشاورزی !!!! هم وارد شدن . میتونید با گوش دادن به حرفای ایشون متوجه بحران بشید. بلاد کفر رو هم با اینجا مقایسه نفرمایید . اونا حواسشون به آب هست . ما حواسمون تنها به اتاق خواب ملته .!!!!!!!!!!!!!!!!!

خداوند امثال من رو به راه راست هدایت فرماید .
خواهران و برادران دعا بفرمایید برای امثال ما .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، | جستجوگر | ، Bidel.s ، السا ، حوریه سادات ، Eve ، nasimesaba ، نرگس مهدوی ، Fatemeee
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟ - اسکای - ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۸

[-]