|
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
|
|
۱:۱۱, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱:۱۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۱)دل خسته نوشته است: سلامخدایا ، این راسته؟ این حقیقت داره که یکی منو درک کنه؟ ینی خواب نمیبینم؟! وایسین ببینم ، من دوسه ساعت پیش خیلی خسته بودم ، اما الان ساعت دوازده شب قبل از مدرسست و اصلا هم احساس خواب آلودگی نمیکنم ، پس حتما دارم خواب میبینم بنابراین از این قضیه میگذرم...این چیزا تو خواب زیاد پیش میاد![]() و اما بعد... انتقاد دوممو نسبت به این بدگویی ها نسبت به برادر ها میگم.من یه پسرم ، همین الان حاضرم یه خواهر داشته باشمو زندگیمو فداش کنم ، اصن منو بکشه حرفی نزنم ، فقط باشه! پس اینقدر نگید برادر ، قاتل جانه و خواهر راحتی روان! عجب جمله قصاری شد ، دمم گرم ![]() پ.ن: جناب دلخسته ، شما از 16 تا بیست سالگی خجالت میکشیدید مسئله ازدواجو بیان کنید ، ولی من دوسال پیش در سن 15 سالگی رک و راست بیان کردم ، ولی بدشانسی آوردم که اون شب هوای پارک خیلی سرد بود ![]() ![]() حالا جدای از شوخی ، من به واسطه برادرم که مذاکراتمون چند ماه طول کشید مسئله رو بیان کردم.راستش بخاطر شرایط جامعه و ازین حرفا گفتن فعلا بیخیال شو . ولی یقشونو چسبیدم قراره وقتی هنوز یه پام تو دانشگاهه یه پام تو خونه همون اول زن بگیریم ینی حدود 20 سالگی ، 3-4 سال دیگه.به قول ارسطو، به شدت ازدواجی هستم دقت کردین پانویسم بیشتر از پست اصلیم شد؟این دل درد داره هاااا![]() ![]() ناگفته نماند دوستان قدیمی تالار حتما تاپیک های عریض و طویل بنده در این زمینه های توی سال های اخیرو که به یاد دارن؟! اتفاقا دوستان رو به اون تاپیک ها دعوت پیکنم تا با مشکلات یک نوجوون توی خانواده ی کم فرزند اختلاف سنی بالا از عمق جان آشنا بشن تا حساب کار دستشون بیاد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خواهر و برادر-همسران-پدر و دختر | soheyl68 | 2 | 1,383 |