کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
۱۶:۰۶, ۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۶:۱۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #92
آواتار
تو رو خدا انقد درباره ی داداشا بد نگین من طاقت نمیارمCrying... الان حتما فکر میکنید که من و برادر از اونایی هستیم که دم به دقیقه قربون صدقه ی همدیگه میریمHappy... اتفاقا جز سر و کله زدن با هم کاری نداریمBig Grin. (دلم هم از دستش خونه ولی نمیتونم بگم بده به تمام معناست به نظرم اینجوری حرف زدن یکم بی انصافیه) نمونه ی بارزش همین دیروز با هم دعوا کردیم و گفتیم نه من نه توSoldier. یه ربع بعدش همین جوری الکی سر صحبت رو باهم باز کردیم اصلا خودمون رو زدیم به اون راه.
اینکه میگن خواهر عاشق برادرشه و اگه انگشتشم قطع کنه خواهر صبوری میکنه راسته. به قول مامانم اگه من یه بار تو ی این دعوا ها کوتاه نیام و سریع برادرم رو نبخشم حساب دستش میاد ولی چه کنم دیگه خواهرم دلم برای داداشم میسوزهSmile
هم خواهر خوبه هم برادر به شرط اینکه بدونیم چه جوری باهم رفتار کنیم.دادشای گل خواهراتون خیلی رو شما تعصب دارن و بهتون حساسن هواشون رو داشته باشیدWink ( من بلد نیستم از زبون برادرا حرف بزنم ولی اگه بخوام از زبون یه خواهر و علاقش به برادرش بگم به قول دوستمون تا صفحه ی 200-300 میرم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، زینب خانوم ، | جستجوگر | ، السا ، دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟ - نرگس مهدوی - ۱/مهر/۹۳ ۱۶:۰۶

[-]