|
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
|
|
۱۶:۰۶, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۶:۱۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
تو رو خدا انقد درباره ی داداشا بد نگین من طاقت نمیارم
... الان حتما فکر میکنید که من و برادر از اونایی هستیم که دم به دقیقه قربون صدقه ی همدیگه میریم ... اتفاقا جز سر و کله زدن با هم کاری نداریم . (دلم هم از دستش خونه ولی نمیتونم بگم بده به تمام معناست به نظرم اینجوری حرف زدن یکم بی انصافیه) نمونه ی بارزش همین دیروز با هم دعوا کردیم و گفتیم نه من نه تو . یه ربع بعدش همین جوری الکی سر صحبت رو باهم باز کردیم اصلا خودمون رو زدیم به اون راه.اینکه میگن خواهر عاشق برادرشه و اگه انگشتشم قطع کنه خواهر صبوری میکنه راسته. به قول مامانم اگه من یه بار تو ی این دعوا ها کوتاه نیام و سریع برادرم رو نبخشم حساب دستش میاد ولی چه کنم دیگه خواهرم دلم برای داداشم میسوزه ![]() هم خواهر خوبه هم برادر به شرط اینکه بدونیم چه جوری باهم رفتار کنیم.دادشای گل خواهراتون خیلی رو شما تعصب دارن و بهتون حساسن هواشون رو داشته باشید ( من بلد نیستم از زبون برادرا حرف بزنم ولی اگه بخوام از زبون یه خواهر و علاقش به برادرش بگم به قول دوستمون تا صفحه ی 200-300 میرم)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خواهر و برادر-همسران-پدر و دختر | soheyl68 | 2 | 1,383 |
۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

... الان حتما فکر میکنید که من و برادر از اونایی هستیم که دم به دقیقه قربون صدقه ی همدیگه میریم
... اتفاقا جز سر و کله زدن با هم کاری نداریم
.
. یه ربع بعدش همین جوری الکی سر صحبت رو باهم باز کردیم اصلا خودمون رو زدیم به اون راه.
( من بلد نیستم از زبون برادرا حرف بزنم ولی اگه بخوام از زبون یه خواهر و علاقش به برادرش بگم به قول دوستمون تا صفحه ی 200-300 میرم)