کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
۱۶:۳۲, ۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۳ ۱۷:۰۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم تعالی

نقل قول:یکی دوتا افراطی ما طرف آن سخنان را بگیریم.
منظورتون از افراطی کیا هستند؟!
نکنه علامه مصباح و علامه طباطبایی و شهید اشتیانی و اقای پناهیان و... . عجب...

نقل قول: شما از صحبت نکردن علامه طباطبایی با ایشان تفاسیر مختلفی از خودتان میگویید؟
انصافا سید جان از شما بیشتر انتظار داشتم که حداقل قضیه ای رو که احتمالا میدونید توش مغلطه نکنید!

این هم اصل ماجرای علامه طباطبایی تا خدای ناکرده گمراه نشن دوستان.

فکر کنم این ماجرا را از زبان دکتر دینانی هم شنیده بودم ولی این داستان من به بیان آیت الله مصباح و دانش آشتیانی است.

یکی از افرادی که با افکار دکتر شریعتی آشنایی داشتند شهید غلامرضا دانش آشتیانی بودند. یشان در صحبتهایی که با دکتر شریعتی داشتند به او می گویند که ظاهراً در صحبت های شما اشتباهاتی هست آیا حاضر هستید با کسانی که غرض و مرضی ندارند ،بحث کنید و حل بشود.ایشان هم گفته است که من حاضرم در هر جایی ،در هر زمانی با هر کسی که شما پیشنهاد کنید ،بحث کنم.
بعد این صحبت های شهید دانش آشتیانی طی صحبت هایی با آیت الله مصباح به این نتیجه می رسند که بهترین فرد برای صحبت با ایشان علامه طباطبایی است...

[تصویر: 2009-11-18_03.53.23_%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D...%D8%AD.jpg]
روایت این داستان از آیت الله مصباح یزدی: [تصویر: 2009-11-18_03.jpg]
شهید دانش آشتیانی گفتند: چطور است که با علامه طباطبایی ملاقاتی داشته باشد.
[تصویر: 10214622283611464129125251501651634033108.jpg]
{شهید دانش آشتیانی(از شهدای همراه شهید بهشتی و 72 تن)}
گفتم: اگر واقعا ایشان حاضر است اشتباهاتش را بپذیرد ،خوب است. چون علامه شخصیتی جهانی و بزرگ است، برای او هیچ شکستی محسوب نمیشود که مثلا علامه طباطبایی اشتباهاتش را اصلاح کنند، پیشنهاد خوبی است.
گفت: ایشان این قول را به من داده که هر جا ،هر کس که باشد ، من حاضرم بحث کنم. شما ببینید آقای طباطبایی ایشان را می پذیرند که بیایند صحبت کنند یا خیر؟ تعبیر ایشان این بود که شما آقای طباطبایی را قانع کنید که ایشان را بپذیرند.
گفتم : من قول نمی دهم که ایشان را قانع کنم ولی تلاش خود را می کنم که آن چه به نظرم میرسد ،به عرض ایشان برسانم.
قرار شد که بنده با علامه طباطبایی صحبت کنم و نتیجه را به آقای دانش از طریق تلفن اطلاع دهم وایشان قرار بگذارند و بیایند قم و با آقای طباطبایی صحبت کنند.شب ایشان رفت تهران. ما صبح رفتیم خانه ی مرحوم علامه طباطبایی... ایشان مرحوم دانش را می شناختند.
گفتم: آقای دانش که معرف حضور شما هستند ،چنین پیشنهادی دارند و گفتند که من با او صحبت کرده ام و گفته است که من حاضرم با هر کسی بحث کنم . حالا حضرت عالی اجازه بدهید بیاید و نزد شما و اشتباهاتش را برای او توضیح بدهید.پذیرفتن اشتباهاتش از مثل شما برای او عار نیست.
ایشان فرمودند: تابستان گذشته که من مشهد بودم ،بعضی از دوستان ایشان ،می خواستند او را بیاورند نزد من که بااو صحبت کنم و من ایشان را نصیحت کنم و تذکراتی به او بدهم ،من فکر کردم که هیچ فایده ای ندارد. چون ایشان اگر بخواهد شریعتی باشد ،دست از افکارش بر نمی دارد و اگر بخواهد دست از افکارش بر دارد ، دیگر شریعتی نیست. او آدمی نیست که دست از افکارش بردارد. من مطمئن هستم که دست از افکارش بر نمی دارد و بنابراین از این ملاقات سوء استفاده خواهد کرد . من که همه جا نیستم که بگویم چه بود و چه شد ،منعکس می شود که رفت و فلانی و هم نتوانست قانعش کند و نتیجه ی مثبتی ندارد.
باز من اصرار کردم که آقا احتمال نمی دهید که لااقل اشتباهاتش کمتر شود و جلوی مفاسد بزرگ تر گرفته شود. آنچه را که گفته و روی آن پافشاری کرده ،گذشته.به فرمایش شما بعید است که از حرف های گذشته اش دست بر دارد ،اما آیا احتمال نمی دهید که بیاید و نزد شما و کمتر در آینده افساد کند؟
باز ایشان تأملی کردند و گفتند: حتی این احتمال هم وجود ندارد.
خیلی قاطع که ملاقات با او فایده ای نخواهد داشت ،حتی احتمال ضرر هم دارد.
ما آخرین تیرمان را زدیم و گفتیم که آقا بنا را بگذارید بر استخاره ،اگر استخاره خوب است ،اجازه بدهید یک جلسه بیاید نزد شما ،شاید این جلسه برای اسلام و مسلمین فایده ای داشته باشد .دفع ضرری بشود.
گفتند: خوب استخاره کنید.
ما قرآن آوردیم و دادیم خدمت ایشان و گفتیم خودتان استخاره کنید. یادم نیست من استخاره کردم یا ایشان .به هر حال آیه ای آمد و کلمه ای در آن بود که مرحوم علامه گفتند: این هم استخاره!
دیگر دهان ما بسته شد ،خداحافظی کردیم و آمدیم بیرون و با آقای دانش تلفنی تماس گرفتیم و گفتیم جریان این طوری شد.ایشان هم ناراحت شدند.
گفت:هیچ راهی ندارد که ایشان را راضی کنیم؟
گفتم: تا آن جا که میشد ، من اصرار کردم ،اما ایشان نپذیرفت.

------------------------------------------------------
بنده در هیچ جای حرف هایم نگفتم که ایشون خود کشی کرده و تنها احتمال بر این قضیه رو دادم و گفتم اسنادی وجود داشته.
اتفاقا اصلا هم دوست ندارم این مرد خود کشی کرده باشه و بیشترین احتمالم هم مرگ طبیعیه
- یکی از دلایل حرف امبولانس ه که با معاینه دکتر گفت 15 دقیقه است که فوت کرده! پروسه بعد از دیدن جنازه توسط همسر و باز کردن در و معاینه توسط دوستش و زنگ زدن به امبولانس و رسیدن امبولانس حداقل 15 دقیقه وقت میبره که، پس دکتر تازه فوت کرده بود زمانی که همسرش او رو دید. تو این مدت چطوری کشتنش؟!!!

و یا حتی احتمال شهادت هم میدم. اما همش احتماله و بدون مدرک موصق نمیشه راجع بهش با یقین صحبت کرد(کاری رو که امثال شما با افراط دارید انجام میدید و اینچنین اسم هایی رو برای تاپیک میذارید.)

منابع استفاده شده
http://aboutshariati.blogfa.com/post-6.aspx

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: sanad.jpg]

حضرت آيت‎ ا... علامه حاج سيد محمدحسين طباطبايي(دام ظله)
با تقديم سلام مفتخراً و محترماً به عرض آنحضرت مي‎رساند. اخيرا در تهران شايع کرده‎اند نعوذ با... حضرتعالي نوشته‎هاي علي شريعتي را تأييد کرده و فرموده‎ايد کوچکترين ايرادي در آن ديده نمي‎شود. استدعا دارم بذل توجهي فرموده براي روشن شدن حقايق و نجات عده‎اي از ضلالت نوشته‎اي مرقوم بفرماييد.
حاج حسين...

بسمه تعالي
اين‎جانب نوشته‎هاي دکتر شريعتي را هرگز تصديق نکرده و چنين سخني به احدي نگفته‎ام و نوع مطالب ايشان اشتباه و طبق مدارک ديني اسلامي غيرقابل‎قبول مي‎باشد.

http://www.sedayeshia.com/showdata.aspx?dataid=2994

علامه حسن زاده املی:

به نقل از دکتر دینانی....
* همین مسئله در مورد علامه طباطبائی هم هست. ایشان که کتاب های شریعتی را خود مطالعه کرده بود و به شاگردان هم داده بودند برای نقد، کتاب های شریعتی را دارای اشکالات اساسی اعتقادی می دانند... استاد دینانی نقل می فرمودند که در آن جلسات علامه حسن زاده آملی نیز درباره کتاب های دکتر شریعتی نظر بسیار تند و مخالفی داشتند.

[b]سید هاشم حداد:

* همچنین سیدهاشم حداد از اقدم و افضل تلامذه عارف کامل آیت الله قاضی (استاد آیت الله بهجت و بسیاری از اولیاء الهی)، که وصف مقامات ایشان به تفصیل در کتب موجود است. ایشان شریعتی را فردی گمراه و منحرف و از وابستگان به فراماسونری و انگلیس خبیث می دانسته.

و.....

نظرتون چیه خود دکتر رو از قبر بیرون بکشیم تا بلکه شماها قبول کنید این فرد انحرافات زیادی داشته!!!
هرچند فکر میکنم خود دکتر هم بگه باز شما قبول نمی کنیدBig GrinBig GrinBig Grin

منابع استفاده شده
http://aboutshariati.blogfa.com/post-17.aspx

http://s1.picofile.com/file/7430971284/%...C.wmv.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - Islam - ۷/مهر/۹۳ ۱۶:۳۲

[-]