|
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
|
|
۱۷:۵۲, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
آقا تموم شد ؟ بحث همین جا جمع شد ؟ بقیه کتب و آثار دکتر چی ؟ هبوط چه شد ؟
چرا سر اینکه آیا ایشان شهید است یا نه بحث می کنید ؟ من سوال دارم آیا ایشان شخص بزرگی بوده اند و برای ما سودمند هستند یا نه ؟ به والله این پست آخر آقای islam القا می کند که ایشان شخص بزرگی نبوده اند و منحرف بوده اند(حداقل برای بنده اینطور بود) . به تعبیر یکی از دوستان زورخانه راه انداخته اید . به جای اینکار آثار و تفاسیر سایر بزگان و هم قرار دهید تا ما فیض اش را ببریم نه جنگ سر اینکه ایشان شهید هستند یا نه بعد اسم اش را می گذاریم اعتدال . این روزها هر کاری دلمان می خواهد می کنیم و رویش اسمی که دلمان می خواهد می گذاریم ایشان اشکال داشته و نواقص هم داشته همانطور که اشاره کرده اید انسان بوده . حالا باید دو گروه بشویم یک عده بگردیم دنبال اشتباهات شهید چمران و بهشتی و مقام معظم رهبری و یک عده هم بگیردیم دنبال اشکالات آیت الله مصباح و علامه طبابایی تا ثابت کنیم منی که کاربر این بلاگ هستم درست می گوییم و شهید برازنده هست یا نه .این "من" چیست همه را مبتلا کرده ؟؟؟ من حرص دانستن می زنم و تشنه ام بددانم این رفتار شما کلا من را بیخیال عطش و تشنگی گرد . این همان مفسد بزرگتری که در سخنان علامه طباطبایی دنبالش بودید . این مباحث شما سطوحی داشت و بهتر بود بین کسانی که اختلاف نظر دارند و مطالعه کامل دارند صورت بگیرد نه جایی که عوام جاهلی مثل من آمده اند دنبال یاد گیری هستند به سادگی و البته سهوا اشتباه می کنیم بعد حد و حدود اشتباه را برای هیچ کس قائل نیستیم عزیزم اگر تایپکتان ادامه دارد لطفا به بررسی بقیه آثار ایشان بپردازید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دکتر علی شریعتی کتاب جهتگیری طبقاتی اسلام | mohammadz | 0 | 1,165 |