کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
۱۷:۵۲, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25

آقا تموم شد ؟ بحث همین جا جمع شد ؟ بقیه کتب و آثار دکتر چی ؟ هبوط چه شد ؟
چرا سر اینکه آیا ایشان شهید است یا نه بحث می کنید ؟
من سوال دارم آیا ایشان شخص بزرگی بوده اند و برای ما سودمند هستند یا نه ؟
به والله این پست آخر آقای islam القا می کند که ایشان شخص بزرگی نبوده اند و منحرف بوده اند(حداقل برای بنده اینطور بود) . به تعبیر یکی از دوستان زورخانه راه انداخته اید . به جای اینکار آثار و تفاسیر سایر بزگان و هم قرار دهید تا ما فیض اش را ببریم نه جنگ سر اینکه ایشان شهید هستند یا نه بعد اسم اش را می گذاریم اعتدال . این روزها هر کاری دلمان می خواهد می کنیم و رویش اسمی که دلمان می خواهد می گذاریم
ایشان اشکال داشته و نواقص هم داشته همانطور که اشاره کرده اید انسان بوده . حالا باید دو گروه بشویم یک عده بگردیم دنبال اشتباهات شهید چمران و بهشتی و مقام معظم رهبری و یک عده هم بگیردیم دنبال اشکالات آیت الله مصباح و علامه طبابایی تا ثابت کنیم منی که کاربر این بلاگ هستم درست می گوییم و شهید برازنده هست یا نه .این "من" چیست همه را مبتلا کرده ؟؟؟
من حرص دانستن می زنم و تشنه ام بددانم این رفتار شما کلا من را بیخیال عطش و تشنگی گرد . این همان مفسد بزرگتری که در سخنان علامه طباطبایی دنبالش بودید . این مباحث شما سطوحی داشت و بهتر بود بین کسانی که اختلاف نظر دارند و مطالعه کامل دارند صورت بگیرد نه جایی که عوام جاهلی مثل من آمده اند دنبال یاد گیری هستند
به سادگی و البته سهوا اشتباه می کنیم بعد حد و حدود اشتباه را برای هیچ کس قائل نیستیم
عزیزم اگر تایپکتان ادامه دارد لطفا به بررسی بقیه آثار ایشان بپردازید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Islam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی) - میم.حسین.الف - ۷/مهر/۹۳ ۱۷:۵۲

[-]