|
برای ابراهــــیم
|
|
۱۲:۴۷, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ببخشید من فکر می کنم هرکس نظر خودش رو دارهمگه من گفتم هرکس نظر خودش رو نداره؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: این که من این نظر رو گذاشتم یعنی قبولش دارممگه من گفتم اینکه شما این نظر رو گذاشتین یعنی قبولش ندارین؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: دلیل نداره حتما با خوندن ارسالهای دیگه نظرم عوض شهاگر میخواستم بگم که هرچی گفتم بیچون و چرا بپذیرید، پس دلایلی که آوردم رو برای چی آوردم؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: بعدم من این ادم ابراسطوره می دونم شما اسطوره بدون دعوا که نداریم...نمی شه به یکی بگی چرا اینو دوس داری یا نداری ؟متوجه صحبت بنده نشدید. اشکال از خلاصهنویسی بنده هست. منظورم این بود که معنای اسطوره در اون پیوند هست. اسطوره به معنای «افسانه، قصه، حکایت، سخن پریشان و بیهوده» هست. پس، از این جهت مسلماً بکار بردنش در مورد افراد واقعی زیبا نیست. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: من ارسالهای شما رو خوندم واسه خیلی جاهاشم جواب داشتم ولی چون بحث تموم شده جوابی نمی دمقل هاتو برهانکم إن کنتم صادقین بگو اگر راست میگویید برهان خویش را بیاورید. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: درباره حرفه چ هم من حرف خود اقای حاتما کیا رو قبول می کنم که این حرف بزرگ اغاز همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگه...همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگ!!!!! کلمات بزرگ و اسامی بزرگ که بنده میشناسم، اسامی خدا هست، و بعد از اون، اسامی خداییترین زنان و مردان هست. اسامی خداوند که در اسماء حسنی هست صدالبته صورت عربیشون اصل هست، اما قابل ترجمه هم هست، ولی باز هم اول ترجمهی همشون چ نداره! (حتی در صورتی که بعضیهاشون داشته باشه). اسامی حضرت محمد و حضرت فاطمه و ائمه(علیهم السلام) هم که اصلاً قابل ترجمه نیست.پس با این وجود، معنی ِ این حرف که «اغاز همه کلمات بزرگ و اسامی بزرگه» چیه؟! (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: حالا یکه این وسط اسمش چه گواراس براچی باید براساس تحلیلاتون بهم وصل بشن یکی اسم فیلمش رو گذاشته چ دیگه بقیه این کارو نکنن وگرنه منظورشون تکرار همون اسمهخانم محترم که ارسالهای بنده رو هم خوندهاید: (۱۵/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۱)درست پسند نوشته است: من نه تنها قطعی نگفتم، بلکه قطعی نگفتنم رو پررنگ کردم، و بعد که طرف بحث این قضیه رو قطعی فرض کرده بود، در جوابش بر قطعی نبودنش تأکید کردم! اینجاست که میفهمم حرفهای من چقدر با دقت خونده میشه.خود ِ این نقل قول رو هم قبل از این دو بار دیگه نوشته بودم!! اینجاست که میفهمم حرفهای من چقدر با دقت خونده میشه. (۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶)رکن الهدی نوشته است: ...چمران ما شخصیتش فراتر از اینه که فقط توی چریک بودن خلاصه بشهالبته و صدالبته. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(حتی در صورتی که بعضیهاشون داشته باشه). اسامی حضرت محمد و حضرت فاطمه و ائمه(علیهم السلام) هم که اصلاً قابل ترجمه نیست.