تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برای ابراهــــیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
اصلا سر ابراهیم درد می کند برای تبر دست گرفتن،

رفتن به جنگ بت های نفسانی،

دعوا… دعوا با خود و با نفس خود به خاطر خدا…

چقدر خوشحال شدم زمانی که خبر بازگشت ابراهیم حاتمی کیا به سینمای دفاع مقدس را دیدم... و چقدر خوشحال تر شدم وقتی خبر تجلیل از این سردار سینمای دفاع مقدس آنهم به دست فرزندان پاکترین یادگاران انقلاب، را دیدم...

وقتی همسر شهید تهرانی مقدم اینگونه میگوید:
در هنگام تماشای فیلم «چ» نتوانستم تا آخر در سالن بمانم و بیرون آمدم تا نماز شکر بجای بیاورم که همچنان کسانی هستند که یاد شهیدان را زنده نگه دارند و خدا را شکر می‌کنم امشب در کنار شما بزرگواران قرار دارم.

پس باید خیلی امیدوار بود... امید به اینکه هنوز کسانی هستند که ...

و چقدر زیبا فرزند عباس جولایی گفت:
آن روزی که پدر من تفنگ برداشت مردی دوربین برداشت تا من با چشم غیرت او پدرم را در پل‌های خیبر ببینم، تو در عملیات مهاجر سردوشی زدی، در از کرخه تا راین سرگرد شدی و سرهنگی‌ات را با پوشیدن پیراهن یوسف گرفتی پس بی‌خیال کسانی که چشم ندارند، من سید محمد جولایی فرزند شهیدان همت، جولایی، باقری، نامجو، رستگار و فرزند همه شهیدان این سرزمین با دیده‌بان، از کرخه تا راین و آژانس شیشه‌ای گریسته‌ام اما با «چ» هم گریستم و هم بالیدم، آقا ابراهیم به امید روزی که ده‌ها سرلشکر بسازی اما در مورد شهیدان فقط یک آرزو دارم آن هم اینکه پس از ساختن آخرین فیلم دفاع مقدسی‌ات در 100 سالگی به شهادت برسی.

لازم دیدم در تالار بیداری اندیشه، یه جایی باشه برای عرض ارادت خدمت این عزیز ...
جای ابراهیم حاتمی کیا در قلب ما خانواده شهداست. همواره درهنگام تماشای فیلم های ایشان در حین مخاطب بودن گویی که مشغول درد دل کردن هستیم.

خدا قوت زبان شیوای بغض های ناگفتنی...

اشک مجال نمی دهد برای نوشتن در نهایت تنها جمله ای از سید اهل قلم:

دل من يك شقايق است، خونين و داغدار.
اي بلبل عاشق،
جز براي شقايق‌ها مخوان!

پ ن : دوستان لینکهای تصویری زیبایی در خبرگزاری فارس هست. من نتونستم اینجا بیارم
Sad
بسم الله الرحمن الرحیم

سردار سینمای دفاع مقدس

[تصویر: ebrahim-hatamikia-01-386x241.jpg]

ابراهیم حاتمی کیا را دوست دارم.
با فیلم هایش هوایی شده ام و اشک ریخته ام.
از کرخه تا راین؛
آژانس شیشه ای؛
دیده بان؛
و حالا “چ”.

متن کامل صحبت های حاتمی کیا در جمع فرزندان شهدا.
بسم الله الرحمن الرحیم

ایشون از کارگردانان بسیار خوب ایرانن، فیلم چ رو که اطلاع ندارم، ولی با اسمش نمیتونم ارتباط برقرار کنم،

اما در مورد اژانس شیشه ای زمانی حساس شدم که فهمیدم بهاییا هم این فیلمو واقعا دوست دارند!
بعدش دوباره رفتم فیلمو دقیق دیدم
گفتم چی توشه که یه بهایی باید خوشش بیاد واقعا!
بعدم که نقد اقای پناهیانو شنیدم
دیدم نه!

ولی بعضی صحنه ها واقعا زیبا کار شده بود
دیالوگ اقای پرستویی (پیر مراد جمع گفت...
یا اونجا که اخر فیلم نامه رو میخونه

یا در مورد از کرخه تا راین
چه حرصی دکتر عباسی خوردن برا این فیلم
ابتدائیات اسلام توش رعایت نشده بود
ولی اهنگ محشری داشت مثل همه فیلماشون

دیده بانم یادم نیست

اما بوی پیراهن یوسف و خاک سرخشونو دوست داشتم

در کل ان شاءالله موفق باشند
فیلم چ رو که ندیدم همینکه فرزندان شهدا راضی بودن و باعث زنده کردن یاد شهدا شدند سپاسگذارشونیم
دوستان آنونس رسمی فیلم سینمایی «چ» رونمایی شد
[b]هر کاری کردم نشد لینک فیلم را اینجا بگذارم..... اگر تونستید ببینید، بسیار زیباست
http://s5.picofile.com/file/8114937384/2...5.flv.html

لینک دانلود آنونس فیلم چ Heart

خاک سرخ رو از بین همه آثارشون بیشتر دوست دارم...
در کل وقتی که اومده بودن برنامه راز و صحبت هاشون رو شنیدم واقعا متوجه شدم که چقدر دغدغه دارن برای شهدا و راه و هدف و خانواده هاشون...
مطالبی که میگفتن: میدونم اما نمیتونم بگم>>>>>از زمان جنگ
حرف هایی زدن که خود من تا حالا نشنیده بودم...از جبهه ها
از جبهه های حقیقی
نه این فیلم های درپیتی که میسازن و دور همی میرن جبهه! و کلا لباس هاشون هم از اول تا آخر فیلم اتو کشیده و تر و تمیز!
جمله نورالسادات دقیقا جمله منه
:
جای ابراهیم حاتمی کیا در قلب ما خانواده شهداست.
عجب اسمی... چ... تلفظش من رو یاد یه نفر به اسم «چه» میندازه...
چه گِوارا.
آیا اسم این فیلم، «چه» رو در ذهن تداعی نمیکنه؟
عجب تصادف عجیبی!
اگر اینطور باشه،(فعلاً تا اثبات مونده)
آیا این به معنی وام گرفتن از اون شخصیت نیست؟
اینکه در راه تشریح یک شخصیت، از شخصیت دیگری وام گرفته بشه، معناش چی میشه؟
اگر شخصیتی که ازش وام گرفته میشه از اولیای الهی باشه، این کار نه تنها اشکالی نداره، بلکه به شخصیتی که تشریح میشه ارزش می‌بخشه.
اما اگر شخصیتی که ازش وام گرفته میشه چنان باشه که در موردش بنویسند:
نقل قول:مذهب: هیچ(مارکسیست اومانیست)
این وام گرفتن، معناش چی میشه؟
اینکه در تشریح شخصیت مسلمون انقلابی‌ای که در راه خدا جنگید، به صرف اینکه چریک بود از یک چریک کمونیست وام گرفته بشه، چه معنایی میده؟
بر فرض که اون چریک نزد خیلی‌ها «نماد چریک انقلابی» هم باشه.
آیا انقلاب ایران که جلوی شرق و غرب سر خم نکرد سرفرازتره، یا انقلاب کوبا که برای مقابله با غرب به دامان شرق پناه آورد؟

---------------
فعلاً حاتمی‌کیا اگر راست میگه توضیح بده چرا شخصیت داستانی‌اش(داستانی) شب عروسی‌اش توی داستان(توی داستان) علت آرایش کردنش این بوده که جوونه و آرزو داره؟(جریانش در خط هشتم این ارسال) مگه ارزش‌ها و تأثیرها و ترویج‌ها مسخره‌بازیه که حاتمی‌کیا اینطوری جواب بده؟ مگه مجبوریم بجای روسری یقه اسکی تن بازیگر کنیم؟(همون یقه‌ی لباس عروس منظورمه) چطور میشه ادعای ارزشی بودن کرد و حیا رو لگدمال کرد؟

(
یه بحثی هست دلم میخواد یه اشاره‌ای بکنم.
یه دوستی توی یه تاپیکی گفتن شما همش به این مسائل مربوط به پوشش زنان کار داری.
البته به مسائل دیگه هم کار دارم.
اما علت اینکه با این مسائل زیاد کار دارم اینه که از مهمترین چیزهایی هستن که نقض میشن.
علتش هم اینه که نزد برخی افراد خیلی کم‌اهمیت جلوه میکنه.

تو شاهنامه، وقتی دختری به نام گردآفرید به نبرد سهراب رفته بود و پس از اینکه به خوبی جنگیده بود و سهراب را برآشفته بود، در نبرد کم آورده بود و لحظه‌ی آخر پیش از اینکه کشته بشه کلاه‌خود از سر برداشته بود، تا سهراب بفهمه دختر هست و نکشدش و بعد هم سهراب خاطرش رو خواسته بود و اون هم به او رخ نمایانده بود و فریبش داده بود که جوابش مثبته ولی خوب نیست سپاه سهراب بفهمن داشته با یه دختر می‌جنگیده و نمیشه هم وسط دو صف سپاه دل داد قلوه گرفت، و وعده داده بود که من میرم دژ، تو بعداً که اومدی دژ صحبت می‌کنیم، دژ الآن دیگه در اختیار توئه، و فریبش داده بود و به دژ برگشته بود، اونجا همه از دستش دلخور بودند که:

بگفتند کای نيکدل شيرزن
پر از غم بُد از تو دل انجمن

که هم رزم جستی هم افسون و رنگ
نيامد ز کار تو بر دوده ننگ

شدت زشتی چنین امری حتی هزارسال پیش هم بی‌نهایت زیاد بوده.
اینکه بعضی چیزها در نگاه ما کم‌اهمیت جلوه میکنه، اشکال از نگاه ما هست.

)

خلاصه، بحث اونجا بود که هر وقت حاتمی‌کیا اونجاهایی که تیشه می‌زد رو توضیح داد، بیاد ادعای برادری کنه.
س ن: من فیلمو ندیدم

حرف چ اشاره به شخصیت استکبار ستیزی یک چریک رو داره نه کمونیست بودنش

من نمیگم چگوارا الگوی منه

ولی میگم چگوارا شرافتش هزار برابر از خواجه ربیع شیعه نما بیشتر بوده که تو مملکت ما مقبره داره و جزء مکان های زیارتیه متاسفانه توسط شیعیان نادان (خدا رو شکر یکبار هم نرفتم و با قبر استر و مُردخای یکی میدونم)

حداقل اینکه آزاده بوده

شاید اگر انقلاب اسلامی رو درک میکرد مسلمان هم میشد و در کل ما خبر نداریم (خدا هم بر اساس امکانات و استعداد شخص باهاش برخورد میکنه)

در مورد آرایش که فکر کنم منظورت خاک سرخ بود

در مورد چ صحبت کنی بهتره

این برخورد درستی نیست

حداقلش میدونم چرا بعضیا نزاشتن این فیلم بالا بیاد و دارن میزنن

همون دوستداران فیلم رستاخیز که کلا .... (حداقلش اینه که از اسلام بویی نبردند)

اماممان حسین(علیه السلام) فرمودند:آزاده باش

خواجه ربیع(عارف بزرگ یا خسر الدنیا و الآخره؟)

جناب عبدالرحمن فکر کنم ایشان شوخی کردند، من ارسال درست پسند را بیشتر روی حساب شوخی میگذارم، لذا جوابی هم نمیدم...
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع