کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی
۱۳:۵۷, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۱:۳۱)رکن الهدی نوشته است:  درباره این موضوع هم که گفتین با اهل بیت اشنایی ندارن نمی تونی این رو ثابت کنی چرا که دین از ابتدا برای اونها جور دیگری گفته شده و اینکه فکر می کنن با گذشت1400تاریخ انقضاء اون به پایان رسیده و یا به بیان بهتر دین در حال به روز شدن می باشد پس مقایسه زندگی امروز با اون زمان از نگاه این افراد بعضا اشتباهه ....
یادم میاد در جایی داشتم با چند نفر از اینها بحث می کردم موضوع رو کشوندم به حضرت زهرا یکیشون گفت پدرومادر حضرت زهرا چطور باهم ازدواج کردن تو محل کار اشنا شدن وحضرت خدیجه پیشنهاد ازدواج دادن تازه ازدواج این دوبزرگوار مهر تاییدی به این مساله هست که زن می تونه از مرد بزرگتر باشه بدون هیچ ایرادی خب من که دارم به این افراد می گم الگوتون خانوم فاطمه زهرا باشه نمی تونم بگم تو این موضوع چشم پوشی کنید یا مثلا این یک قضیه اسثنایی هست ونمی شه مقایسه کرد...
خوشحال می شم تو این بحث شرکت کنید

دوست عزیز شما خودتون ثابت کردی که بااهل بیت آشنایی ندارن چرا که دین برای اونها جور دیگری گفته شده....
بچه شیعه بایدزرنگ و حواس جمع باشه خراب کردن هر بحثی یعنی تائید اعتقادات٬ غلط فرد٬ هر کسی را ه های فرعی ٬ توجیه های غلط و گاها به نفع خود و بلد هستن مثلا همین حدیث حضرت علی ( ع) ( فرزندان خود را برای زمان خودشان تربیت کنید) با استفاده از معنای ظاهری این حدیث همه رقمه به نفع خود با تفسیر دلخواه٬ اصل اسلام و نادیده میگیرن....
حالا برسیم به دوست اجتماعی یا دوستی های غیر دینی
باز بر میگردیم به اینکه آقا کار نشده و ...بعضی از دختر پسر ها با هدف ازدواج ٫ بعضی ها برای اینکه از غافله تکنولوژی عقب نمونن٬ ٬ بعضی ها با یه فکر کثیف٬ برای بعضی ها هم که دنیای سرگرمی و پر کردن وقت شده حالا چه مجازی چه واقعی
اونقدری که ابزارو وسیله برای گناه کردن و خارج شدن فرد از صراط مستقیم وجود داره ٬ از طرف مقابل هیچ مقابله ای وجود نداره یا خیلی جزئی هست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، میم.حسین.الف ، andishe
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - یااباصالح - ۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۵۷

پرش در بین بخشها:

بالا