|
آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟
|
|
۲:۰۷, ۲۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۵:۴۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۸۹ ۱۲:۱۸)علی 110 نوشته است: کم کم باید خودمان مستند بسازیم اونم نه مستنداتی از قبیل ظهور یا مستندات عبدالله هاشم با سلام من دیر به این بحث رسیدم، ولی چیزی که می خوام بگم در مورد ساخت یا عدم ساخت مستند از طرف ما نیست. بلکه در مورد چگونگی ساخت یک مستند است. فرض کنید شما بخواهید یک فیلم یک ساعته مستند بسازید، اولا نیاز به یک کارگران داریم که تجربه داشته باشد و سینما را بفهمد. برای اینکه فیلم در بیننده تاثیر خود را بگذارد با فیلم خط سیر صحیح داشته باشد. پس ما باید مواد اولیه فیلم را نیز در اختیار یک نویسنده قرار دهیم. همانطور که یک نویسنده مطالب خود را به دست ویراستار می سپارد. یکی از مهمترین عوامل ساخت فیلم، تدوین آن می باشد. البته تدوین مرحله تولد هر فیلم شناخته می شود. یعنی اینکه ابتدا فیلم در نطفه ایجاد می شود مراحل رشد و نمو و شخصیت را طی می کند و در نهایت متولد می شود. و پس از تولد در معرض روئیت دیگران قرار می گیرد. پس ما نیاز به یک تدوین گر نیز داریم. که البته تدوین گر در فیلمهای مستند بسیار مهمتر از سایر ژانرهای سینمایی می باشد. یا اینکه فرض کنید ما در فیلم نیاز به تهیه یک گزارش ساده در یک اتاق معمومی از چند نفر را داشته باشیم. مطمئنا می دانید که نیاز به دوربین، تصویربردار، صدا بردار و عوامل مورد نیاز است. و البته مهم است که از چه سخت افزاری استفاده شود. ... این بحث بسیار مفصل است. من دوستی دارم که کارگردان می باشد و چندین فیلم کوتاه و بلند نیز ساخته است. در یکی از پروژه های فیلم کوتاه 5 دقیقه با ایشان بودم. وی یک روز کامل را فقط برای تهیه تصویر آنهم از نوع ثابت و بدون حرکت وقت گذاشت. حال بماند مراحل ضبط صدا و صدا گذاری و تدوین و عنوان بندی و ... نمی خواهم شما را ناامید کنم، ولی بدانید که ساخت یک مجموعه تصویری بسیار سخت و دشوار می باشد. دشوارتر از آنچه که کسی بخواهد فکر کند که تا بحال تجربه ای در این کار نداشته است. ولی من هم هستم. یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |