کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google = Go + ogle : برو چشم چرانی کن
۲:۵۷, ۷/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۳ ۴:۰۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:این سرورها قابل دسترسی هستن براشون و هر وقت ک بخوان میتونن ببندنش و از اطلاعاتش استفاده کنن ( همون جنگ سایبری و ... )

شما هم انگار اصلا پست های من رو نمی خونید.
این سرورها تو ایران هست و کسی نمی تونه ببندشون.

سر بحث کردن من هیچ مشکل شخصی با هیچ کس ندارم قصدمم توهین نیستش ولی یه مقدار تو زمینه ای که میخواید بحث کنید اطلاعاتتون رو ببرید بالا.

هر امکانی یک سری Pros ( جوانب مثبت ) و Cons ( جوانب منفی ) داره. عقل میره سراغ اونی که سودش بیشتر از ضررشه. اداره کننده های دولت هم مغز خر نخوردن که دارن اینترنتیش می کنن.

حرف شما مثل این میمونه که نذاریم چاقو رو بسازن چون بعضیا از چاقو سو استفاده می کنن. نتیجش اینه که نهارم نمی تونیم بخوریم. متوجه منظورم میشید؟

حملات سایبری نشانه هایی داره ، وقتی به سرور حمله میشه منابع سرور افت پیدا می کنه و مشخص میشه. ( یهویی مثل بمب اتم نیست )
نقل قول:اما باز دوباره می یاید و می گید اطلاعات رو بدزده مثلا چی می شه

وقتی قرار هست انفجار جمعیتی صورت بگیره شما نمی تونید روی یه خروار کاغذ سوابق مردم رو بنویسید. فرضا اگه یه دانش آموزی بخواد بره دانشگاه یک شهر دیگه ثبت نام کنه باید یه خروار مدرک ببره که اونجا بپذیرنش. بجاش تو سیستم ثبت می کنن یه کلید میزنن سوابقش میاد!
شما دارید میگید بخاطر نفع جمعی ( نمی دونم چه نفعی ! ) این بساط مشکل داره! نفع جمعی این مثال بالاییس برادر من. بخاطر یک عیب نمیشه از خوبیهاش چشم پوشی کرد.

موفق باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: Google = Go + ogle : برو چشم چرانی کن - سدرة المنتهی - ۷/آبان/۹۳ ۲:۵۷

[-]