|
اشکالات و باگها
|
|
۱:۵۶, ۱۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۲:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #372
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۳ ۱۶:۳۲)درست پسند نوشته است: سلامعلت قضیهای که در ارسال فوق شرح داده بودم رو یافتم. البته پیش از فهمیدنش بشدت سر کار رفتم! ![]() جریان فهمیدنش اینطور بود که این بار هم عرضی خدمت ایشون داشتم، اما چند ساعت بعد که جوابی نیومد رفتم و دیدم که هنوز خوانده نشده، و دیدم که آخرین بازدید ایشون چندین ساعت پیش بوده. بعد از اون در روز بعد همچنان ارسالم در بخش پیگیری پیام، «خوانده نشده» بود و نام کاربری ایشون هم در فهرست بازدیدکنندگان نبود. این بود تا اینکه دو روز بعد بطور اتفاقی یک ارسال از ایشون دیدم که مربوط به همین مدت بود و رفتم و دیدم که در این دو روز چندین ارسال داشتهاند و کاملاً فعال بودهاند! بعد به پروفایل ایشون رفتم و دیدم که به حالت پنهان تغییر حالت دادهاند. پس برام مسلّم شد که ایشون پیام بنده رو در این دو روز نادیده گرفتهاند و بسیار تعجب کردم و ناراحت شدم. بنابراین یک پیام بشدت گلایهای به ایشون فرستادم و حتی به فکر اضافه کردن ایشون به فهرست دشمنان افتادم، با اینکه استفاده از فهرست دشمنان رو پیش از اون ابداً تصور نمیکردم. اما در عصبانیت به اونجا رفتم و ایشون رو به فهرست اضافه کردم. بعد، تنها و تنها برای آزمایش روی پیوند ِ نام کاربریای که در فهرست اضافه شده بود کلیک کردم، و دیدم که ایشون تمام ارسالهاشون و اعتبارهاشون حذف شده و حتی آواتارشون!!! با خودم احتمال دادم که شاید به دلیلی از تالار رفتن و از آقای مدیر خواستن که تمام اطلاعاتشون پاک بشه و آقای مدیر هم درست توی همین چند دقیقه اعمال کردن، ولی باورم نمیشد. در عین ناباوری به دنبال آثار ِ ارسالهایی که چند دقیقه پیش دیده بودم گشتم و دیدم که سرجای خودشون هستن!!! بعد از طریق پیوند درون ارسالشون پروفایلشون رو باز کردم و دیدم که پروفایلشون هم سرجای خودش هست، و پی بردم به ماجرا...ماجرا این بود که در نام کاربری ایشون از کاراکتر امتداد خط ــــــــ استفاده شده، و بنده موقع فرستادن پیام، حوصله نداشتهام که به پروفایل ایشون برم و نام ایشون رو بطور دستی وارد کرده بودهام، و اشتباهاً یک کاربر دیگر به نام سرکار خانم یاسین انتخاب شده بود. البته مشکل کاراکتر امتداد خط قبلاً اینجا هم مطرح شده بود ولی مدیر گرامی بروز مشکل رو به دلیل فوایدش نادیده گرفتن و این شد که بنده اون همه سر کار رفتم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بعد از طریق پیوند درون ارسالشون پروفایلشون رو باز کردم و دیدم که پروفایلشون هم سرجای خودش هست، و پی بردم به ماجرا...
و این شد که بنده اون همه سر کار رفتم.