|
قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ...
|
|
۱۲:۵۲, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
میگویند وقتی ندای هل من ناصر امام بلند شد تن های بر خاک افتاده به حرکت در آمدند ... آدم که درسش رو درست بلد باشد ، هزاربارهم که ازش امتحان بگیری باز هم قبول میشود ... انصافا چه درسی به ما دادند . چه درسی به بشریت دادند . هزار سال دارد می گذرد شوخی نیست این . کسی بیاید و کاری کند که نتوان توصیفش کرد ! هر که میداند بگوید، من نمیدانم چه شد مست بودم مست، پیراهن نمیدانم چه شد . من فقط یادم میآید گفت: وقت رفتن است دیگر از آنجا به بعد اصلاً نمیدانم چه شد . روبه روی خود نمیدیدم به جز آغوش دوست در میان دشمنان، دشمن نمیدانم چه شد . سنگ باران بود و من یکسر رجز بودم رجز ناله از من دور شد، شیون نمیدانم چه شد . من نمیدانم چه میگویید، شاید بر تنم از خجالت آب شد جوشن، نمیدانم چه شد . مرده بودم، بانگ هل من ناصرش اعجاز کرد ناگهان برخواستم، مردن نمیدانم چه شد . پا به پای او سرم بر نیزه شد از اشتیاق دست و پا گم کرده بودم، تن نمیدانم چه شد . ناگهان خاکستری شد روزگار آسمان در تنور آن چهره روشن نمیدانم چه شد . وصف معراج جنونش کار شاعر نیست، نیست از خودش باید بپرسی، من نمیدانم چه شد
.
سید حمیدرضا برقعی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... - فاطمه خانم - ۶/آبان/۹۳, ۱۷:۴۰
پاسخ به: قطره ای از دریا . درسی از عاشورا. - فاطمه خانم - ۷/آبان/۹۳, ۱۸:۳۰
پاسخ به: قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... - فاطمه خانم - ۸/آبان/۹۳, ۲۲:۲۷
پاسخ به: قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... - فاطمه خانم - ۱۰/آبان/۹۳, ۳:۰۷
بصیرت عاشوراییان - فاطمه خانم - ۱۳/آبان/۹۳, ۳:۰۱
پاسخ به: قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... - فاطمه خانم - ۱۳/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درسی عرفانی در نیایشی از امام زین العابدین(علیه السلام) | عمار رهبری | 0 | 875 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۱:۴۹ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی) | علی 110 | 41 | 43,025 |
۲۴/تیر/۹۳ ۵:۲۱ آخرین ارسال: تازه مسلمان |
|