کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«NOAH»
۲۱:۲۱, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
در همه کتب آسمانی و حتی تورات یاد شده، ذکر گردیده که خداوند مرتب با نوح سخن می گفته و اراده و فرمانش را به وی می رسانده، در حالی که در فیلم "نوح"چنین ارتباطی وجود ندارد. نوح یا در خواب، نشانه هایی را می بیند و پیش بینی می کند (ماند طوفان و سیل) یا با نوعی تمرکز و مدیتیشن و یا جادو و جنبل( مثلا از طریق فنجان قهوه ای که در دست دارد) به مسائل مختلف از جمله فرمان خداوند پی می برد. یعنی برخلاف برخی فیلم هایی که قبلا درباره پیامبران الهی در هالیوود ساخته شده، نشانه ای از وحی الهی یا سخن گفتن خداوند با نوح در فیلم دارن آرنوفسکی مشاهده نمی شود.

برخلاف تمامی روایات ذکر شده و حتی کتاب توراتی که در دسترس است، نوح فیلم آرنوفسکی، فقط یک جفت از هر حیوان را در کشتی جای نمی دهد، بلکه انبوه پرندگان و خزندگان و درندگان را شاهدیم که به سوی کشتی اش روان هستند.

در فیلم "نوح"، سازندگان کشتی نوح، فرشتگانی هستند به نام Watchers یا ناظرین که به دلیل سرپیچی از فرمان خداوند، مجازات شده و در زمین به صورت غول هایی سنگی درآمده اند. در حالی که چنین چیزی در هیچ کدام از کتب آسمانی ادیان توحیدی و حتی کتاب تورات مورد نظر سازندگان فیلم "نوح" وجود ندارد.

همه آنچه در فیلم "نوح" درباره فرستادن کلاغ (پس از فرو نشستن طوفان) جهت یافتن خشکی و ارسال کبوتر و بازگشت او با شاخه ای زیتون، همچنین کشاورزی نوح (که به قول آرنوفسکی در فیلم "نوح" به گیاه شناسی نیز ارتقاء یافته !) و حتی مشروب خواری! و برهنه شدن او!! تا رنگین کمان انتهای فیلم، نشان داده می شود، در کتاب تورات مورد نظر هم ذکر شده است!!! اما اینکه نوح پس از اینکه به دلیل ناتوانی از عدم اجرای فرمان خداوند، به میخوارگی و برهنه شدن روی آورد (آنچنان که در فیلم "نوح" دارن آرنوفسکی نشان داده می شود) و عروس وی یعنی ایلا، معنا و حکمت فرمان خداوند مبنی بر نابودی نسل بشر را برای نوح توضیح دهد!! (گویی او پیامبر است و نه نوح !!!) دیگر از آن صحنه هایی است که کلیت نبوت پیامبران الهی حتی حضرت موسی(علیه السلام) را زیر علامت سوال می برد! ایلا برای نوح آرنوفسکی توضیح می دهد، منظور خداوند از فرمان قتل عام آدمیان، مخیر گذاردن نوح در بین دو انتخاب انتقام یا بخشش بوده است!!

همچنین اینکه حام در آخرین دیدارش با ایلا، با ذکر جمله"من به اینجا تعلق ندارم"خانواده اش را به سوی مقصد نامعلومی ترک کند، موضوعی است که حتی در کتاب تحریف شده تورات نیز وجود ندارد و گویا شرک موجود در این کتاب هم برای فیلمسازان "نوح" ، کفایت نمی کرده است!!!

در کتاب تورات موجود، علت برآشفتن نوح علیه پسرش و لعن و نفرین وی، عمل حام مبنی بر برهنه نمایاندن پدرش ذکر شده که نوح، حام و قوم آینده اش یعنی کنعانیان را نفرین می کند!! اما در فیلم "نوح"، حام به جز اینکه لحظاتی تحت تاثیر توبال –قابیل (شخصیت منفی فیلم و تنها فرد مشخص ضد نوح) قرار می گیرد، هیچ عمل دیگری علیه پدرش انجام نمی دهد. او حتی علیرغم بی اعتنایی پدر نسبت به دختری که دوست می داشته و جا گذاردن او در میان قابیلیان، تمام وسوسه های توبال – قابیل را مبنی بر کشتن نوح نادیده گرفته و در لحظه حساس به کمکش رفته و زندگی او را نجات می بخشد.

ادامه دارد...

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Woodi2020 ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، Ramin_Ghn
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
«NOAH» - Admirer - ۵/آذر/۹۳, ۲۲:۰۱
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۶/آذر/۹۳, ۱۵:۱۵
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۷/آذر/۹۳, ۱۲:۵۸
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۷/آذر/۹۳, ۱۹:۱۱
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۸/آذر/۹۳, ۲۱:۲۸
پاسخ به: «NOAH» - Kol - ۸/آذر/۹۳, ۲۱:۴۷
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۰/آذر/۹۳, ۲۲:۱۰
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۱/آذر/۹۳, ۲۳:۵۳
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۲/آذر/۹۳, ۲۱:۲۶
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۴/آذر/۹۳, ۰:۳۰
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۵/آذر/۹۳ ۲۱:۲۱
پاسخ به: «NOAH» - LifeLover - ۱۵/آذر/۹۳, ۲۲:۰۵
پاسخ به: «NOAH» - MohammadSadra - ۱۵/آذر/۹۳, ۲۲:۳۰
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۶/آذر/۹۳, ۲۰:۴۱
پاسخ به: «NOAH» - Bidel.s - ۱۵/آذر/۹۳, ۲۲:۳۲
پاسخ به: «NOAH» - میم.حسین.الف - ۱۶/آذر/۹۳, ۰:۰۸
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۱۸/آذر/۹۳, ۲۰:۱۶
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۲۰/آذر/۹۳, ۰:۵۴
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۲۰/آذر/۹۳, ۱۸:۰۱
پاسخ به: «NOAH» - Admirer - ۲۱/آذر/۹۳, ۱۱:۱۷
پاسخ به: «NOAH» - | جستجوگر | - ۲۱/آذر/۹۳, ۱۳:۰۸
پاسخ به: «NOAH» - فاطمه خانم - ۲۱/آذر/۹۳, ۱۶:۲۹
پاسخ به: «NOAH» - rezakarimi - ۳/دی/۹۳, ۸:۵۷
پاسخ به: «NOAH» - ADAM - ۵/دی/۹۳, ۱۷:۴۰
پاسخ به: «NOAH» - زینب خانوم - ۲۵/دی/۹۳, ۱۳:۵۹

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! SAViOR 39 24,977 ۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷
آخرین ارسال: سرباز منتظر

پرش در بین بخشها:


بالا