|
فیلم احضارروح
|
|
۱۷:۱۸, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اون چیزی که می گین بختک دو بار برای من اتفاق افتاد
هر دو بار هم خونه خالم بودم هر دو بار هم یه جایی خونه خوابیده بودم هر دو بار هم نزدیک اذان صبح بوده یعنی بعد اذان چون هر دوبار که ز خواب می پریدم خالم رو بیدار می دیدم ولی اینکه چی دیدم روی شکم خوابیده بودم یکی روی من نشسته بود دندون هام قفل بود. می خواستم بگم لا حول لا قوه الا به الله ولی نمی تونستم چون قفل شده بودم برای پدربزرگم هم توی همون خونه اتفاق افتاد. وقتی از خواب پرید روی سینه اش خیس شده بود. واسه خاله ی کوچکترم هم قبل اینکه بخوابه( تازه دراز کشیده بود ) تو همون خونه اتفاق افتاد نمی دونم. شاید همه امون فلج خواب داریم. بگذریم این اذیت کردنه رو می گید من هم ترسیدم. من موقع اذیت شدن تو حالت جنون می رفتم. هر چی تو ذهنم می یومد رو یه نفر تو گوشم داد می زد با یه صدای استخوان شکنی افکارم نسشخوار می شدن و من دچار جنون می شدم. غیر از اون موقع نماز خوندن توی خونه احساس می کردم کسی دره چیزی رو زمزمه می کنه یا در یک لحظه سایه کسی رو روی دیوار می دیدم که داره رکوع می ره، سجده می ره یا پا می شه چیز های دیگه هم بود. ولی می گذارم به پای توهم خودم. ولی الآن یک ماه می شه که حالت جنون ندارم موقع نماز هم چیزی نمی بینم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |