کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر
۱۲:۳۰, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۱:۵۶)Mohammad Trust نوشته است:  با تشکر ولی واقعا نقد خوبی نبود !

این فیلم نمره 10 از 10 رو گرفته و از معدود فیلم های دهه اخیر هست که نمره کامل گرفته.

در مورد مواد مخدر هم عرض کنم که اون یه موادی هست که دکتر این چنین میگه و در حال حاضر وجود نداره و اصلا قابل ساخت نیست.
"دکتر به او می گوید CPH4 ماده ای است که به میزان خیلی کم جنین در هنگام رشد از بدن مادر دریافت می کند و تاثیر خارق العاده ای دارد وحالا این نمونه ساخته شده به دست انسان و مصنوعی است"

این فیلم به من چیزیو فهمون که از 7-8 سالگی توی خودم احساسش میکردم. نگاه به بالا و پوچی . پوچی نه به معنای بی خدایی ، به معنای اینکه ذات بشر تواناییه درک کمال خدارو نداره.

نمیدونم تا حالا به صورت کسی خیره شدید و فکر کنید اصلا این کیه که من باهاش زندگی میکنم یا نه ، عمیق که نگاه کنید ، نمیدونم چطور منظورمو بیان کنم ، عمیق که نگاه کنید به پوچی و بی اطلاعی میرسید.

البته بحث انیشتین هم میاد وسط ، ماده و انرژی چیزی که از نظر علمی تایید شده و فقط بشریت نمیتونه بهش دست پیدا کنه.

در ضمن به این مدل فیلم ها میگن فیلم تخیلی. اول فیلم گفته میشه که انسان فقط از 10% ذهنش استفاده میکنه و این اتفاقات زمانی میوفته که انسان از اون بالا تر بره و این دیگه نهایت تخیل هست که انسان به 100% ذهن دست پیدا کنه.

100% ذهن یعنی روح کامل ! کجای فیلم روح نقض شده ؟ روح کامل هم یعنی فقط خداوند یکتا . حتی تا 99% ذهن هم در فیلم قابل قبول بود. ولی بعد اون دیگه تخیلی میشه.

در مورد نظریه داروین هم که نوشتید ، نظریه ای هست که یه عده قبولش دارن و با انسان ابولبشر ما فرق داره و این مشکل اونا نیست که اکثرا میگن نظریه داروین درسته ، مشکل از مسئولین دینه که زیاد روی این موضوع منور ندادن و موضوع رو در سطح جهانی مطرح نکردید و شاید مقالاتی ارائه نشده.

سلام جناب Mohammad Trust
البته این تحلیل تازه ارائه شده است و ان شاء الله با کمک دوستان می توان تحلیل جامعی از این گونه فیلم ها مطرح کرد .
سینمای هالیوودی و سینمای غربی یکی از تکنیکهایی که در ساخت فیلم هایی از این دست ارائه می کند این است که همیشه ،واقعیات موجود را با نظریات مختلف مرتبط با فیلمها ترکیب نموده و بر بیننده این موضوع را القاء می نماید تا انچه که انها به عنوان فیلم به نمایش گذاشته اند ،چیزی به جز واقعیت نیست ،و همیشه در پشت این دید هالیوودی و غربی ،اهداف بلند مدت وجود دارد ،و در نگاه خیلی خوشبینانه اگر بتوان به این سطح از هوشیاری هم رسید ،در واقع دست کاری در ژنتیک انسانها که مختص ذات باری تعالی هست به این راحتی ها هم نخواهد بود و نیاز به پشتوانه علمی و الهی عظیمی دارد که در حال حاضر بشر از ان بی بهره است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - vahrakan - ۲۳/آذر/۹۳ ۱۲:۳۰

[-]