|
ایران کشور نجیب زاده هاست
|
|
۳:۲۱, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من به شما تهمتی زدم که به من بی احترامی میکنید؟
آیا مخالف همه حرفای شما بودم یا فقط واژه نفرت رو که به کار برده بودید مورد انتقاد قرار دادم. چرا اینجا تا یک نفر حرفهای دیگران به مذاقش خوش نمیاد سریع میخواد به بی سوادی و فقر فرهنگی و نا آگاهی متهمش کنه. quote]124000 پیامبر آیا ایران آمدند؟[/quote] ببخشید ولی نزدیک به 13 پیامبر فقط در ایران دفن شدند. نقل قول:چرا هزاران پیامبر دیگر در عربستان و فلسطین و مصر و کشورهای عربی به ارشاد مردم پرداختندبیشتر این پیامبران بر قوم بنی اسرائیل فرستاده شدند که بسیار ارشاد ناپذیر بودند.حتما هم میدونید چرا؟!! چون خودشون را نژاد برتر میدیدند و فکر میکردند که هیچ گاه به گناه کشیده نمیشوند. اما خداوند متعال از اونجایی که بنده هاش رو خیلی دوست داره این رو دور از عدل مطلقش میدونه که بنده گمراهش را هدایت نکنه. یه نکته ای در اینجا وجود داره:به نظر شما چرا بزرگترین معجزه پیامبر برای اون عرب جاهل نفهم یک کتابه؟؟؟ غیر از اینه که همه پیامبران با توجه به فرهنگ زمان قوم خودشون به اذن خداوند معجزه میکردند. پس عرب اون زمان کتاب را میشناخته. ببینید ، ما نمیتونیم کلی نگری کنیم. تمام معصومین ما جز همین اعرابی هستند که میفرمایید. امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از نژادی هست که شما میفرمایید... مگه آقا محمد خان قاجار یک ایرانی نبود؟ یا خشایارشا شاه بزرگ که نجیب زاده ای اصیل بود ولی از روی جاهلیت،دستور قتل هم وطنان ایرانی خودش رو داد؟؟؟مگه نوه کوروش بزرگ نبود؟؟چطور میتونید بگید که ایرانی ها از همون اول خودشون راه درست را پیدا کردند؟؟!! یا خسرو پرویز که از روی جاهلیت ،نامه پیامبر اسلام را پاره کرد و زیر پا انداخت؟ از این دست مثالها زیاده.اما نمیخوام فکر کنید که دارم وطن فروشی میکنم. یه عمریه که داریم به نام کوروش افتخار میکنیم ولی..... گیرم پدر تو بود فاضل/ از فضل پدر تو را چه حاصل؟ نقل قول: چرا از اعراب طرفداری میکنید؟ نقل قول:متاسفم برای این غیرتمن از اونا طرفداری نمیکنم.اتفاقا اگر بیشتر فکر کنید میبینید که دارم از شما طرفداری میکنم.روی هموطنم غیرت دارم ، دوست دارم همدیگر و روشن کنیم تا باعث تکامل هم بشیم . دیگه الان زمانه تنفر نیست. دشمن از تفرقه بین ما شاد میشه.بیایید به عنوان یک ایرانی نجیب زاده ما دست اتحاد دراز کنیم.برای زنده نگه داشتن اسلام واقعی. نقل قول:هانانابغ!شما اگر نجیب زاده باشی نجیب زاده ی پارسی نیستیمن چه نجیب زاده باشم چه نباشم ، چه پارس باشم چه فارس مهم نیست.ای کاش بتونم بنده خوبی برای خدا باشم،و امیدوارم اینطور که شما میفرمایید نباشه که خدایی نکرده زیر سلطه شخص یا افرادی باشم. پناه میبرم بر خدا. در مورد آخر هم با شما هم رای هستم زنده باد ایرانی . زنده باد اسلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |