تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایران کشور نجیب زاده هاست
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
هرکس با گذشته خود ارتباط مستقیم دارد . ایران به معنی نجیب زاده هاست . این یک عنوان ویا شعار نبوده ونیست این لقب بخاطر منش ورفتار ایرانیان به انها اطلاق می شد .چنان که یهودیان به زر اندوزی و ربا خواری مشهور شده اند حقیقت محض است . حال این سوال پیش می اید معیار وملاک نجیب زادگی چیست که در ایرانیان به وفور یافت می شود . برای یافتن این سوال باید از تاریخ وباستان شناسی کمک گرفت . با نگاهی اجمالی به سنگ نگارهاو متون یافت شده و ظروف و پارچه های منقوش وهر انچه از گذشته ایران باقی مانده است (که چیز کمی هم نیست )چند نکته مهم را در می یابیم که شاید جواب این سوال هم باشد. در هیچ سنگ نگاره ی زن ویا مرد ایرانی برهنه نیست پس برهنگی فرهنگ ما نبوده ونیست .هیچ زن یا مرد ایرانی در حال عمل جنسی تصویر نشده است . هیچ زن ویا مرد ایرانی درحال همجنس بازی نیستند. همیشه زن پس از مرد ایستاده است احترام به پدر وهمسر فرهنگ ایرانیان بوده وهست . ایرانیان دروغ را گناه کبیره میدانستند واز ان به شدت پرهیز میکردند چرا که باعث ویرانی کشور میشد. ایرانی همیشه در مقابل خدای یکتا زانو زده وعبادت میکند. (ایرانیان از زمان حضرت نوح یکتا پرست هستند به استناد تاریخ طبری که شاه پارسیان بنام کعبین به نوح ایمان اورد )هیچ زنی تحقیر نشده است بلکه زنان در عبادتگاه ها عبادت میکنند . و در قصرها در حال چوگان بازی هستند ودرکنار پادشاهان گرامی داشته شده ا ند. ویادر جنگ با دشمنان ایران حضور داشتند ارتیمس زنی که دریادار ناوگان خشایار شاه بود که در تنگه بسفر با رومیان جنگیده است ویا گردیه که فرمانده سپاه خسرو پرویز بود . زنان ایرانی کنده کاری های تخت جمشید را انجام دادند .سندی در تخت جمشید یافت شده است که زنی که نامش گوراندخت خوانده شده است سر کار گر ده هزار زن کنده کار در تخت جمشید است که تمام زنان بیمه عمر وحوداث هستند حتی گوراندخت به یک زن مجسمه ساز مرخصی باداری وشیردهی با حقوق داده است . (به یاد داشته باشید که دیوار چین و اهرام ثلاثه توسط بردگان ومردم بدون حقوق اجتماعی ساخته شده است.که بزرگترین جنایت تاریخ در این زمانها به وقوع پیوست )قبل از اغاز به کار تخت جمشید چند روستا در اطراف برای کارگران وخانواده هایشان ساخته شد که هنوز هم پا بر جاست . حتی جایی برای نگهداری کودکان زنا ن کارگر وجود داشت . اسناد پرداخت حقوق کارگران در تخت جمشید به وفور یافت شده است یکصد وبیست سال طول کشید تا تخت جمشید تکمیل شود ولی حتی یک انسان قربانی این پروژه عظیم نشد. ایرانیان باسواد وحسابرس بودندکه خراج وورود خروج کالاها رابه دقت یادداشت کرده اند. حالا تو که این همه تمدن ونیک منشی را با خود یدک میکشی بدان که پادشاهان گذشته ات تمام اقوام جهان را مورد لطف وبخشش خود قرار داده اند که قران وتورات وانجیل به انها اذعان کرده اند.تو لایق واژه نجیب زاده هستی . پس همیشه نجیب زاده باقی بمان .علی علی
(۲۲/تیر/۹۰ ۱۶:۵۵)bagheri4 نوشته است: [ -> ]هرکس با گذشته خود ارتباط مستقیم دارد . ایران به معنی نجیب زادهاست . این یک عنوان ویا شعار نبوده ونیست این لقب بخاطر منش ورفتار ایرانیان به انها اطلاق می شد .چنان که یهودیان به زر اندوزی و ربا خواری مشهور شده اند حقیقت محض است . حال این سوال پیش می اید معیار وملاک نجیب زادگی چیست که در ایرانیان به وفور یافت می شود . برای یافتن این سوال باید از تاریخ وباستان شناسی کمک گرفت . با نگاهی اجمالی به سنگ نگارهاو متون یافت شده و ظروف و پارچه های منقوش وهر انچه از گذشته ایران باقی مانده است (که چیز کمی هم نیست )چند نکته مهم را در می یابیم که شاید جواب این سوال هم باشد. در هیچ سنک نگارهای زن ویا مرد ایرانی برهنه نیست پس برهنگی فرهنگ ما نبوده ونیست .هیچ زن یا مرد ایرانی در حال عمل جنسی تصویر نشده است . هیچ زن ویا مرد ایرانی درحال همجنس بازی نیستند. همیشه زن پس از مرد ایستاده است احترام به پدر وهمسر فرهنگ ایرانیان بوده وهست . ایرانیان دروغ را گناه کبیره میدانستند واز ان به شدت پرهیز میکردند چرا که باعث ویرانی کشور میشد. ایرانی همیشه در مقابل خدای یکتا زانو زده وعبادت میکند. (ایرانیان از زمان حضرت نوح یکتا پرست هستند )هیچ زنی تحقیر نشده است بلکه زنان در عبادتگاها عبادت میکنند . و در قصرها در حال چوگان بازی هستند ودرکنار پادشاهان گرامی داشته شده ا ند. ویادر جنگ با دشمنان ایران حضور داشتند ارتیمس زنی که دریادار ناوگان خشایار شاه بود که در تنگه بسفر با رومیان جنگیده است ویا گردیه که فرمانده سپاه خسرو پرویز بود . زنان ایرانی کنده کاری های تخت جمشید را انجام دادند .سندی در تخت جمشید یافت شده است که زنی که نامش گوراندخت خوانده شده است سر کار گر ده هزار زن کنده کار در تخت جمشید است که تمام زنان بیمه عمر وحوداث هستند حتی گوراندخت به یک زن مجسمه ساز مرخصی باداری وشیردهی با حقوق داده است . ایرانیان باسواد وحسابرس بودندکه خراج وورود خروج کالاها رابه دقت یادداشت کرده اند. حالا تو که این همه تمدن ونیک منشی را با خود یدک میکشی بدان که پادشاهان گذشته ات تمام اقوام جهان را مورد لطف وبخشش خود قرار داده اند که قران وتورات وانجیل به انها اذعان کرده اند.تو لایق واژه نجیب زاده هستی . پس همیشه نجیب زاده باقی بمان .علی علی
سلام
دوست عزیز تشکر بابت مقاله ی خوبت
دوست عزیز من هم مثل شما به تاریخ کشورم افتخار میکنم و همچنین این حرف ها رو قبول دارم ولی فقط میخوام یک نکته رو اضافه کنم که همه ی وطن پرستان اون رو هم فراموش نکنند.
ایرانیان هیچ وقت نژاد پرست هم نبوده اند و بر خلاف اینکه اسلام را با روی باز پذیرفتند ولی فرهنگ مغولی یا فرهنگ غربی(حمله ی اسکندر)رو هیچ گاه قبول نکردند .
یعنی اینکه این فرهنگ ها رو برخلاف عقاید خودشون میدونستند اون هم در زمانی که غرب کاملا در شهوت رانی دنیوی غرق شده بود.ولی در مقابل فرهنگ اسلامی جبهه گیری نکردند و این دین رو یک دین عرب های عقب مانده ندانستد و اونو با روی باز قبول کردند.
پس یادمان نرود که در جایی به ایرانی بودن خود ببالیم ولی از مسلمان بودن خود عار داشته باشیم باید این دو را در کنار هم داشته باشیم که انشالله ما همان قومی خواهیم بود که پیامبر گفت خدا را دوست دارند و خدا نیز دوستشان خواهد داشت.
قصد داشتم با اضافه کردن این نکته شما را از توطئه هایی که در جریان است و قصد جدا کردن دوستاران ایران با دوستداران اسلام دارند اگاه کرده باشم.(البته با توجه به اینکه در اخر مقاله از پادشاه جهان علی یاد کردید مشخص است که اگاه هستید ولی بعضی از کسانی که این بحث رو میخونن شاید در این مورد چیزی ندونن)
یا حق
من یک ایرانی هستم و هیچ گاه از اینکه مسلمان بودم عارم نشد .من از این عارم می شه که ما ایرانی ها رو وصله ی اعراب می کنن من از این عارم می شه
من نژاد پرست نیستم اما دوست ندارم نژاد آریایی رو با این اعراب یکی بدونن
من از این عارم می گیرهSmile
آری بدون شک ایرانی نجابت دارد
مهم نیست که ترک، لر، کرد، بلوج ، مازن،اهوازی، عشایر و فارس باشی
مهم اینه که نجابتت رو حفظ کنی
درسته مهم نیست که ترک - کرد - لر - بلوج - مازن و .....باشی
اما این ها از چه نژادی هستن ؟؟؟؟؟؟؟
این ها آریایی هستند SmileSmileSmile
پس آریایی نجیب و نجابت داره
زنده باد آریایی نجیب
میدانید چرا خیابانهایه آمریکا مستقیم وصاف است
[/size]چون آمریکا تاریخ ندارد!
[size=xx-large][color=#006400]درود بر ایران اسلامی
میدانید چرا خیابانهای آمریکا مستقیم وصاف است!
چون آمریکا تاریخ ندارد
درود بر ایران اسلامی
نقل قول:میدانید چرا خیابانهای آمریکا مستقیم وصاف است!
چون آمریکا تاریخ ندارد

ببخشید چه ربطی داشت؟
(۲۳/تیر/۹۰ ۲:۴۵)hadi_shj نوشته است: [ -> ]
نقل قول:میدانید چرا خیابانهای آمریکا مستقیم وصاف است!
چون آمریکا تاریخ ندارد

ببخشید چه ربطی داشت؟

شهر هایشان بر اساس اصول شهرسازی مدرن و در عصر حاضر بنا شده . قدمت ندارد!
در شهرهای قدیمی خیابان پهن و صاف خیلی کم پیدا میشود .
یا حق
(۲۳/تیر/۹۰ ۰:۰۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]من یک ایرانی هستم و هیچ گاه از اینکه مسلمان بودم عارم نشد .من از این عارم می شه که ما ایرانی ها رو وصله ی اعراب می کنن من از این عارم می شه
من نژاد پرست نیستم اما دوست ندارم نژاد آریایی رو با این اعراب یکی بدونن
من از این عارم می گیرهSmile
عزیزدل:
هرقوم ونژادی برای خودش شخصیتی داره.فراموش نکنیم همه ما انسانها صرف نظر از خطه جغرافیایی که دراون زندگی میکنیم ازیک نژادیم:

آدم

احترام گذاشتن به مخلوق خداچه عرب چه عجم احترام گذاشتن به خواست خداست.
زنده باد ایران و ایرانی و نابود باد امریکا و اسرائیل
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع