|
ایران (نا)امن!
|
|
۱۹:۱۴, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببینید آقای کول اون کوچه میخانه به احتمال زیاد از قبل انقلاب به صورت رسمی میخانه یوده. پس به نظام هم ربطی نداره...
اما واقعا این همه تجاوز وانحراف اخلاقی وگسترشش تو این چند سال اخیر وتغییر فوق وحشتناک پوشش خانومها وبه ابتذال رفتن محیط های فرهنگی وبه اصطلاح هنری به قول شما از کجا آب می خوره؟! ببینید اینکه قشر مذهبی ما ضعیف هستن درست من خودم با یسریشون هر روز در ارتباطم اما اما خدا عقل رو واسه چی داده واسه تمیز حق هز باطل..امروز بایه عده که دقیقا با بهونه اینکه مذهبی ها خودشون بدترن بی دین شدن و خداوپیغمبر رو گذاشتن کنار بحث بود می گفت ما معنی صدقه رو نمی فهمیم آخه چه جوری با روزی500تومن یه فقر دارا می شه اگه تونستی بری واسش یدست لباس کامل بخری اونوقت هنر کردی بیخودی هم واسه صدقه دادن نگید70تا بلا رفع می شه خب پس می بینید که شبه انداختن ورفع مسءولیت و خودمحوری وحشتناک بیشتر کارو به اینجا رسونده اینکه بگم با 500تومن من کی دارا می شه !!هیشکی خب پس صدقه بی صدقه فلان روحانی ومسءول که ظاهر مسلمون داره ونماز خونه این همه پول از کجا میاره مدام سفر خارجه خب پس معلومه دیگه نماز واین چیزا رو از خودشون درههوردن یعنی این آدم به جای رفتن و فهمیدن وتحقیق کردن و پیدا کردن حقیقت با چهار تا توجیه به اصطلاع دو دوتا چارتا کردن خودشو از مسلمونیو دینداری راحت کرد.. حاج آقا پناهیان می گفتن تو دوره آخرالزمان ظلم وفساد زیاد می شه اما در مقابلش مبارز و مسلمون واقعی هم زیاد می شه چون اینا قرار حکومت حضرت مهدی رو جهانی کنن وگرنه که ایشون معجزه نمی کنن یا فوت نمی کنن همه دنیا گلستون شه..
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
ایران (نا)امن! - Kol - ۸/دی/۹۳, ۰:۵۶
پاسخ به: ایران (نا)امن! - Hadith - ۸/دی/۹۳, ۱۰:۰۵