|
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
|
|
۲۱:۳۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۴۸)رکن الهدی نوشته است: اولا من واقعا دلیل این مقایسه رو نمی بینم همین الان به نظر شما معقول یه پسر 25ساله بایه خانوم 40ساله ازدواج کنه!!!!ممنون. کمی تا قسمتی قانع کننده بود البته گفتم که قصد دفاع ندارم. بالاخره شرایط معمولی نیست. بحث پیامبر رو هم برای نمونه آوردم که چنین چیزهایی اونقدرها غیر عادی نیست نظر خودم اینه که اختلاف سنی نباید زیاد باشه. اونقدر هم کوچکتر و بزرگتر مهم نیست. یک تلورانسی قابل قبوله اولویت باید ازدواج در سنین پایینتر باشه. امروز دیگه طرف تا اقدام میکنه برای ازدواج 2-3 سال بعد میره سر زندگی... سن که بره بالا همه چی بدتر میشه. بیخودی هم نباید با بحث شعور و بلوغ و ... خودمون رو گول بزنیم محل کار ما مدیر یک پروژه مهم، الان 30 سالش تموم شد. وضع مالی و تحصیلی خوبی هم داره. اتفاقا باهاش اخیرا در مورد ازدواج صحبت کردم. میگفت دنبال دختره مذهبی و با فلان شرایط و ... هستم. من بهش گفتم با این شرایط دختر کم نیست! چند مورد گفت و دیدم هر کدوم همه چیزشون خوب بوده و سر یک ایراد بیخیال شده .... من میگم حالا این بنده خدا با یه خانم 32 ساله هم ازدواج کنه، بهتر از اینه که مجرد بمونه... البته کاش 5 سال پیش به فکر افتاده بود (۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۵۰)pop110 نوشته است: به نظر منم ازدواج دختر بزرگتر با پسر کوچیکتر نباید باب بشهاین تیکه رو که خیلی از خانمها به شوهرشون میندازن. مرده 10 سال بزرگتره و کاری میکنه یا عقیده ای داره که خانمش خوشش نمیاد. خانم هم از این تیکه استفاده میکنه خانمی که آقای کم سنتر از خودش ازدواج میکنه، حتما به این چیزها قبلش فکر کرده! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,137 |
۲۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: AMINI |