کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
۲۱:۳۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #28

(۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۴۸)رکن الهدی نوشته است:  اولا من واقعا دلیل این مقایسه رو نمی بینم همین الان به نظر شما معقول یه پسر 25ساله بایه خانوم 40ساله ازدواج کنه!!!!
هرچند چندوقت پیش آقای شهاب مرادی گفتن این قضیه سن پیامبرو حضرت خدیجه اثبات نشده به نظرمنم همینه چون ایشون اینطور که من می دونم 5بار بچه دار شدن واین برای خانوم بالای 40سال کار راحتی نیست به هر حال بحث این نیست
بحث اینه که یه خانوم بخاطر زایمان وشرایط زندگی وزیست وفیزیک بدنش خیلی زودتر از مرد شکسته می شه همه می دونن یه آقا در سن40سالگی به قول معروف اوج مردانگیشه حالا اگه یه خانوم 45ساله داشته باشه آعاز میان سالی اون خانوم هست
بعلاوه اینکه طبیعت وفطرت زن می پذیره که مرد پایگاه وتکیه گاه او باشه نه برعکس ...
کاری به استثناءات جامعه ندارم اما هیچ کس به اندازه خود این افراد نمی تونن مشکلاتشون رو بفهمن من با هرکس تو زمینه صحبت کردم. ابراز رضایت داشت اما می گفت اگه به گذشته برگردم حتما با مرد بزرگتر از خودم ازدواج می کنم بعلاوه اینکه اگه الان یه خانوم 30ساله با یه آقای25ساله ازدواج کنه اون خانوم بیشتر دوس داره که زودتر مادر شه وعموما تو این قضیه مشکلات پیش میاد
ببینید به نظر من اینکه جامعه به این سمت رفته طبیعی نیست و باید درست ریشه یابی بشه
یکی از ریشه هاش رو که قبل گفتم این طیف از آقایون در ناخودآگاهشون به دنبال مادرن وتوجه ها ی او نه همسر
حتما هم دلیلی نداره چیزی خلاف عرف باشه در ضمن شما ازدواج حضرت علی وخانوم فاطمه زهرا رو هم می تونید الان مصداق کنید؟!
الان ما می تونیم دختر 9ساله مون رو شوهر بدیم!!!
ممنون. کمی تا قسمتی قانع کننده بود
البته گفتم که قصد دفاع ندارم. بالاخره شرایط معمولی نیست. بحث پیامبر رو هم برای نمونه آوردم که چنین چیزهایی اونقدرها غیر عادی نیست

نظر خودم اینه که اختلاف سنی نباید زیاد باشه. اونقدر هم کوچکتر و بزرگتر مهم نیست. یک تلورانسی قابل قبوله
اولویت باید ازدواج در سنین پایینتر باشه. امروز دیگه طرف تا اقدام میکنه برای ازدواج 2-3 سال بعد میره سر زندگی... سن که بره بالا همه چی بدتر میشه. بیخودی هم نباید با بحث شعور و بلوغ و ... خودمون رو گول بزنیم

محل کار ما مدیر یک پروژه مهم، الان 30 سالش تموم شد. وضع مالی و تحصیلی خوبی هم داره. اتفاقا باهاش اخیرا در مورد ازدواج صحبت کردم. میگفت دنبال دختره مذهبی و با فلان شرایط و ... هستم.
من بهش گفتم با این شرایط دختر کم نیست!
چند مورد گفت و دیدم هر کدوم همه چیزشون خوب بوده و سر یک ایراد بیخیال شده ....

من میگم حالا این بنده خدا با یه خانم 32 ساله هم ازدواج کنه، بهتر از اینه که مجرد بمونه... البته کاش 5 سال پیش به فکر افتاده بود

(۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۵۰)pop110 نوشته است:  به نظر منم ازدواج دختر بزرگتر با پسر کوچیکتر نباید باب بشه
چون درسته بعضی از دختران از همچین ازدواجی احساس رضایت می کنند
اما وقتی مشکلی بین شون پیش میاد خیلی هاشون میگن شوهرم خیلی بچه است ایکاش همچین اشتباهی نمیکردم
ای کاش مردی رو انتخاب میکردم که قابلیت تکیه کردن بیشتری داشت

دختران بخواهند یا نخواهند نقش مادر رو برای همچین پسرایی بازی می کنند و این پسرا قابلیت تکیه گاه محکم شدن رو برای این دخترا ندارن
ضمنا مردای این دوره هیچ وقت از نظر درک قابل مقایسه با پیامبر نیستند ضمن اینکه زنانشون هم همین طورن
این تیکه رو که خیلی از خانمها به شوهرشون میندازن. مرده 10 سال بزرگتره و کاری میکنه یا عقیده ای داره که خانمش خوشش نمیاد. خانم هم از این تیکه استفاده میکنه
خانمی که آقای کم سنتر از خودش ازدواج میکنه، حتما به این چیزها قبلش فکر کرده!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج - علائم ظهور - ۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۳۷

[-]