کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
۲۱:۴۹, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط pop110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۳۷)علائم ظهور نوشته است:  این تیکه رو که خیلی از خانمها به شوهرشون میندازن. مرده 10 سال بزرگتره و کاری میکنه یا عقیده ای داره که خانمش خوشش نمیاد. خانم هم از این تیکه استفاده میکنه
خانمی که آقای کم سنتر از خودش ازدواج میکنه، حتما به این چیزها قبلش فکر کرده!

مشکل اینه که بعضی از این ازدواجا رو خانم ها به خاطر ترس از بالا رفتن سنشون به خودشون تحمیل می کنن
وگرنه ازدواج با یه مرد کوچیکتر هیچ وقت برای یه خانم شرایط ایده آل نبوده و نیست یادم میاد ازدواج با همسن هم برای خیلی از دوستام قبح زیادی داشت چه برسه به ازدواج با کوچیکتر

خانم ها چون تو ازدواج انتخاب شونده اند با بالا رفتن سنشون خیلی از شرایط ناخواسته رو به خودشون تحمیل می کنند و بعضی وقتا از اکثر معیاراشون رو به طور باورنکردنی می گذرند خیلی از آقایون و خانواده هاشون هم اینو میدونن مثلا من وقتی ارشد میخوندم مورادیی برای من پیش اومد یه سال دو سال از خودم کوچیکتر بودن و جالب هم اینه که خیلی مشتاق تر از بقیه خواستگارام بودن

بعضی از تبلیغاتی که تو جامعه میشه مبنی بر اینکه دختران ارشد و دکترا خواستگار ندارند بعضی ها رو خیلی جسور میکنهBig Grin
ضمن اینکه دخالت های اطرافیان در مورد اینکه چرا دختر خانم ازدواج نمیکنه و تحت فشار قرار دادنش خیلی با بالا رفتن سن چشمگیر میشه پس خانم ها از ایده آلاشون میگذرند و وقتی مشکل پیش میاد پشیمون میشن (البته ازدواج هایی هم هستند که با علاقه صورت میگیره اونا رو انکار نمیکنم)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج - pop110 - ۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۴۹

[-]