کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
۲۲:۵۲, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۵۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۵۰)رکن الهدی نوشته است:  من نمی دونم آقایون چه اصراری دارن برن سراغ دخترای پرتوقع ...بخدا دختره کم توقع هم زیاده منتها پدر پولدار ندارن یا خودشون شغل نون وآب دار ندهرن یه جهاز معمولی دارن...شما توقعت رو بیار پایین دختر زیاده..
آقایونی هم که وضعشون خوبه انقدر به خودشون مغرورن که فک می کنن این دختری که رفتن خواستگاری باید بی چون وجرا ایشون رو بپذیره وحق هم نداره نسبت به ایشون فک کنه من خودم چند وقت پیش یکی از همین آقایون تازه به دوران رسیده رو سیاحت کردم با کمال تکبر بهم گفت من اومدم شمارو ببینم آیا مورد پسندم هستین یا نه که خب می شه گفت بله فک کنم بقیه اش مهم نیست!!!!یعنی من با ماشین زیرپاش یکسان بودم از لحاظ مذهبی هم اگه نگم خیلی بالا واقعا فوق مذهبی بودن شما فک کنید خادم حرم امام رضا علیه السلام هم بودن...
خب آقایون که همه کاسه کوزه ها رو سر خانوم می شکنید یه سوزن به دیگران یه جوالدوز به خودتونBig Grin

جانا سخن از زبان ما میگویی!Heart

اگر آقایون به خانم شون به چشم پله ترقی نگاه نکنند و سراغ هم سطح مالی و پایین تر از خودشون برن، و خانم ها بیشتر از حد خانواده ی خودشون نخوان(تا این حد مجازه وکمتر ازین خیلی خوبه ولی این حد حق خانمه) اونوقت دیگه مشکل توقع بالا وجود نخواهد داشت .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pop110 ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج - Eve - ۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۵۲

[-]