|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۰:۱۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان. بنده سوالی رو از سایت پرسمان در مورد احادیث ذکر شده پرسیدم.سوال و جواب رو با هم براتون قرار دادم. راستی مرجع تقلید من امام خامنه ای هستش،و به سوال طبق نظر ایشون پاسخ داده شد. بسم الله الرحمن الرحيم سلام عليكم. با عرض ادب و احترام خدمت جنابعالي،از حضرتعالي يك سوالي داشتم. نظر حضرتعالي درمورد احاديث زير چيست؟آيا منابع مورد قبولي دارند،يا خير؟ و آيا اساسا مي شود به چنين احاديثي استناد كرد،يا خير؟(البته نه براي تطبيق) امام صادق (عليه السلام) مي فرمايند: هركس مرگ عبدالله را براي من تضمين كند، من ظهور قائم (عجل الله تعالي فرجه الشريف) را براي او ضمانت مي كنم. وقتي كه عبدالله درگذشت مردم براي حكومت به كسي توافق نمي كنند و فروانروائي هاي چند ساله پايان يافته و حكومت هاي چندماهه و چند روزه فرا مي رسد.چندان طول نمي كشد تا حكومت بدست صاحب اصلي اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210 رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : مردي در حجاز حكومت خواهد كرد كه اسمش چون اسم حيوان است. هنگاميكه او را از دور ببيني، تصوّر مي كني كه در چشمش كژي (انحراف) است ولي وقتيكه به او نزديك مي شوي در چشمش چيزي ديده نمي شود. بعد از او برادرش كه نامش عبدالله است به خلافت مي رسد. پيامبر ۳ مرتبه فرمودند: واي بر شيعه ما از او.... خبر مرگش را به من بشارت دهيد تا من ظهور حجت را بشما بشارت دهم. منابع : ۱- كتاب مائتان و خمسون علامة حتي ظهور المهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف): تأليف سيد محمّد علي طباطبائي حسني ناشر مؤسّسه ابلاغ بيروت چاپ دوم ۱۴۲۵ قمري ص ۱۲۲ - 2004 ميلادي ۲- كتاب مسند احمد بن حنبل با تشكر از جنابعالي خدانگهدار پاسخ :روايت مورد اول در منبع معتبري همچون غيبت شيخ طوسي نقل شده و روايت همان گونه كه در سوال اشاره كرد ايد بدون تطبيق دادن آن بر موردي خاص مشكلي ندارد و قابل استناد است اين گونه روايات حتي اگر از نظر سندي هم قوي نباشند به وقوع پيوستن آن خودش مي تواند دليلي بر صحت روايت باشد . روايت دوم را در منابع روايي شيعه نيافتيم واگر منبعش مسند احمد باشد از نظر ما اعتباري ندارد اما در حد امكان ممكن است چنين نقلي از پيامبر صادر شده باشد و صد در صد نمي توان نفي كرد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |