|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان. بنده سوالی رو از سایت پرسمان در مورد احادیث ذکر شده پرسیدم.سوال و جواب رو با هم براتون قرار دادم. راستی مرجع تقلید من امام خامنه ای هستش،و به سوال طبق نظر ایشون پاسخ داده شد. بسم الله الرحمن الرحيم سلام عليكم. با عرض ادب و احترام خدمت جنابعالي،از حضرتعالي يك سوالي داشتم. نظر حضرتعالي درمورد احاديث زير چيست؟آيا منابع مورد قبولي دارند،يا خير؟ و آيا اساسا مي شود به چنين احاديثي استناد كرد،يا خير؟(البته نه براي تطبيق) امام صادق (عليه السلام) مي فرمايند: هركس مرگ عبدالله را براي من تضمين كند، من ظهور قائم (عجل الله تعالي فرجه الشريف) را براي او ضمانت مي كنم. وقتي كه عبدالله درگذشت مردم براي حكومت به كسي توافق نمي كنند و فروانروائي هاي چند ساله پايان يافته و حكومت هاي چندماهه و چند روزه فرا مي رسد.چندان طول نمي كشد تا حكومت بدست صاحب اصلي اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210 رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : مردي در حجاز حكومت خواهد كرد كه اسمش چون اسم حيوان است. هنگاميكه او را از دور ببيني، تصوّر مي كني كه در چشمش كژي (انحراف) است ولي وقتيكه به او نزديك مي شوي در چشمش چيزي ديده نمي شود. بعد از او برادرش كه نامش عبدالله است به خلافت مي رسد. پيامبر ۳ مرتبه فرمودند: واي بر شيعه ما از او.... خبر مرگش را به من بشارت دهيد تا من ظهور حجت را بشما بشارت دهم. منابع : ۱- كتاب مائتان و خمسون علامة حتي ظهور المهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف): تأليف سيد محمّد علي طباطبائي حسني ناشر مؤسّسه ابلاغ بيروت چاپ دوم ۱۴۲۵ قمري ص ۱۲۲ - 2004 ميلادي ۲- كتاب مسند احمد بن حنبل با تشكر از جنابعالي خدانگهدار پاسخ :روايت مورد اول در منبع معتبري همچون غيبت شيخ طوسي نقل شده و روايت همان گونه كه در سوال اشاره كرد ايد بدون تطبيق دادن آن بر موردي خاص مشكلي ندارد و قابل استناد است اين گونه روايات حتي اگر از نظر سندي هم قوي نباشند به وقوع پيوستن آن خودش مي تواند دليلي بر صحت روايت باشد . روايت دوم را در منابع روايي شيعه نيافتيم واگر منبعش مسند احمد باشد از نظر ما اعتباري ندارد اما در حد امكان ممكن است چنين نقلي از پيامبر صادر شده باشد و صد در صد نمي توان نفي كرد . |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)ghoran نوشته است:بله در کتاب غیبت اومده،اما اهل تشیع فقط کتب اربعه رو به صورت کامل مستند و درست میدونند. احادیث باقی کتابها رو باید از لحاظ رجال بررسی کرد،اگر درست بودند میشه گفت که اون حدیث صحیحه. اون قسمتی هم که گفتند : (۲۱/دی/۹۳ ۱۰:۱۵)ghoran نوشته است: اين گونه روايات حتي اگر از نظر سندي هم قوي نباشند به وقوع پيوستن آن خودش مي تواند دليلي بر صحت روايت باشد من این رو به شخصه قبول ندارم و جایی هم ندیدم که رهبری،چنین چیزی گفته باشند. |
|||
|
۱۲:۵۳, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۲:۵۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۲:۰۰)Ali#59 نوشته است: بله در کتاب غیبت اومده،اما اهل تشیع فقط کتب اربعه رو به صورت کامل مستند و درست میدونند.به نظرم برای شما بین نظر شیعه و اهل سنت سوء تفاهم پیش آمده اهل سنت 6 کتاب معتبر خود را صحاح سته می نامد و آنها را صحیح می داند. یعنی هر چه در آن است صحیح است. البته برخی از دیدگاهها هم در میان اهل سنت وجود دارد که این کتابها را 100% صحیح نمی داند ولی درصد بالایی از آنها را صحیح می داند اما شیعه جز قرآن هیچ منبعی را صحیح نمی داند! کتابهای حدیثی و روایی هم از منظر گردآورنده و دقت آنها دسته بندی شده. به دلیل دقت بالایی که در نگارش کتب اربعه از دید صحت سند روایات انجام شده، جایگاه بالاتری دارند. اما در کتب اربعه بیشتر به اصول و فروع دین پرداخته شده...... این نه به این معناست که هر چه در این 4 کتاب آمده 100% صحیح است و نه به این معناست که باقی کتابها دست چندمند و خیلی باید روایات را بررسی دقیقی کرد تا مطمئن شد صحیحند!!! 2 تا از کتب اربعه متعلق به شیخ طوسی است. بعد شما کتابی دیگر از ایشان را مورد تردید قرار میدید؟ غیبت شیخ طوسی اصلا برای بحث غیبت امام دوازدهم و روایات پیرامون ظهور آن حضرت است. یکی از موثق ترین کتابهای موجود پیرامون بحث ظهور همین کتاب است!!!!!!!!!! شما به نفس روایات پیرامون اصول و فروع دین و حتی اخلاق فکر کنید و تفاوت آن به کتابهای علائم ظهور! تفاوت کجاست؟ مباحث اصول و فقه در زندگی روزانه جاری هستند و باید عمل شوند. روایت علائم ظهور که در اغلب موارد حالت بشارت و انذار دارند. کجا گفتند مثلا اگر عبدالله حاکم حجاز شد، فلان عمل انجام شود یا نشود؟؟!! به خاطر همین است که کتب اربعه مهم است. برای بحثهای اصول دین-فروع دین-احکام در ضمن آن استدلال پیرامون روایات در کتب اهل سنت هم یک استدلال عقلی است. شما اصلا فرض کن در یک کتاب مسیحی نوشته. اهمیتی ندارد یکنفر حاکم حجاز است با این مشخصات. بعد برادرش حاکم می شود. در زمان او شیعیان در عذابند!!! حضرت عیسی گفتن خبر مرگش را بدهید تا ظهور منجی را به شما بشارت بدم! حالا فرض می کنیم همه اینها رخ داد. ما باید بگیم نه چون در کتابهای شیعه نیست دروغ است؟؟؟!!! ضمنا یک نکته رو هم به طور کل در مورد این 2 روایت به نظرم فراموش شده! این 2 روایت یک نوع علامت غیر حتمی ظهور است. یعنی اگر قطعا و 100% همه چیز همانگونه که گفته شده رخ دهد، دلیل بر این نیست که در سال ظهور هستیم یا ظهور مثلا سال دیگر است. قواعد و شرایط ظهور اگر محیا باشد، حتما ظهور قریب الوقوع است، وگرنه وظیفه ما با دیدن حقیقی شدن بشارتها، زمینه سازی بهتر است. خودسازی بهتر است وگرنه هزار عبدالله هم بیاد و بره خبری نمیشه. |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۲:۵۳)علائم ظهور نوشته است: به نظرم برای شما بین نظر شیعه و اهل سنت سوء تفاهم پیش آمدهبنده هم منظورم 100 % صحیح نبود. اما اکثر روایات و احادیث این 4 کتاب صحیحند. به هر حال جزء کتب معتبر شیعه هستند دیگه... . بنده هم اصلا احادیث رو موضوع بندی نکردم! درباره ی هر موضوعی که باشه،احادیثی به غیر از احادیث کتب اربعه نیاز به تحقیق رجالی دارند. از جمله احادیث مربوط به آخرالزمان و ظهور. |
|||
|
۱۸:۰۱, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۸:۰۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی کارشناس مسائل مهدویت و آخرالزمان در شبکه ولایت این هفته فرمودند که اینایی که درایة الحدیث خوندن میدونن که این حدیث رو به طور قطعی نمیشه به آخرالزمان و ظهور نسبت داد. اولا قائم لقب همه ی ائمه بوده ثانیا عبدالله در طول تاریخ یکی نبوده ثالثا آخرین حاکم بنی عباس عبدالله بوده که با این روایت جور است ضمن اینکه سند بسیاری از روایات از این قبیل و در باب نشانه های آخرالزمان به اهل سنت میرسه و شیعه بیشتر تاکیدش روی آماده شدن برای ظهور بوده است. نقل قول:درباره ی هر موضوعی که باشه،احادیثی به غیر از احادیث کتب اربعه نیاز به تحقیق رجالی دارند. کتب اربعه هم به شدت نیاز به بررسی رجالی دارند ! چندتا روایت متناقض فقط از کتاب اصول کافی میخواید براتون مثال بزنم؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۱/دی/۹۳ ۱۲:۵۳)علائم ظهور نوشته است: ضمنا یک نکته رو هم به طور کل در مورد این 2 روایت به نظرم فراموش شده! این 2 روایت یک نوع علامت غیر حتمی ظهور است. یعنی اگر قطعا و 100% همه چیز همانگونه که گفته شده رخ دهد، دلیل بر این نیست که در سال ظهور هستیم یا ظهور مثلا سال دیگر است. بنده کاملا با این نظر موافقم. اصلا مهمترین دلیل بنده برای ایجاد این پست،هشدار به خودمون و تلاش برای زمینه سازی ظهور بود. اما متأسفانه بعضی از دوستان عزیز بجای بحث پیرامون چگونگی زمینه سازی به مسائل متفرقه پرداختند. از همه ی عزیزان هم خواهش می کنم،به بحث درمورد مسئله ی بسیار مهم زمینه سازی ظهور بپردازیم. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۲۰:۱۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
سلام
من نميدونم دوستانی که اینقدر نسبت به احادیث آخرالزمان حساس هستند در مورد حدیث ثقلین یا کسا یا بقیه احادیث هم همینطور هستن اگر باشن که اینطوری به نظر میاد دیگه هیچی از احادیث معتبر باقی نمی ماند پس اصلا ما برای چی جمع شدیم نشانه های ظهور که هیچی اصلا این شکاکیت مثال زدنیه باشه شما قبول نکنید اصراری نیست خداروشکر خداوند به همه عقل داده تا خودشون فکر کنن به عقل ما درسته منتظر ظهور هم هستیم اگر احادیث آخرالزمان رو ندیده بگیرید پس از کجا معلوم ظهور نزدیکه |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۲۱:۱۵ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
دوستان این احادیث هستند و من منکر صحتش نیستم اما زیاد روش مانور ندید...دلیل دارم که میگم..
چرا که اومدیمو ایشون مردند و به دلیل عدم امادگی بشر امام نیومد اونوقت مردم چی میشن؟قطعا دلسرد میشن.ازاین احادیث برای دلگرمی به خودمون استفاده کنیم اما زیاد مانور ندیم.اینکه فلانی سید خراسانیه یا اون یکی سفیانیه و... بخدا منظوری ندارم.این فقط حرف من نیست حرف استاد رائفی هم هست.مااز خدامونه اما اینا شرط ظهور هست اما شرایط شهور نیست...ششرط ظهور ممکنه تغییر کنه و ممکنه بدا صورت بگیره اما شرایط ظهور قطعیه مثل صیحه اسمانی. خیلی ها ممکنه بااین تغییرات دچار گمراهی بشن..مثلا اصن ایشون نمیرنو امام بیان...اینا فتنه و وسیله ازمایش پیروان راستین امامن....بدا یعنی تغییر حکم خدا همون اتفاقی که در مورد حضرت علی اکبر افتاد چرا که او امام بعدی مابود و امام حسین بافرستادنش به میدون ازمایش خودشو پس داد.و بدا صورت گرفت و امام بعدی امام سجاد شدند...مراقب باشید |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۲۱:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۸:۰۱)Havbb 110 نوشته است: کتب اربعه هم به شدت نیاز به بررسی رجالی دارند !اگه حدیثی از کتب اربعه هست که رجالش از دید شیعه مشکل داره،خوشحال میشم بدونم آقا حامد ![]() البته تناقضی که شما میگید رو نمیدونم چه جور تناقضیه! (۲۱/دی/۹۳ ۲۰:۱۰)masoudmoosavy نوشته است: سلامنمیدونم چرا مبارزه با نشر احادیث نامطمئن رو کنار گذاشتن احادیث آخرالزمان میدونید؟! |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۱/دی/۹۳ ۲۰:۱۰)masoudmoosavy نوشته است: اگر باشن که اینطوری به نظر میاد دیگه هیچی از احادیث معتبر باقی نمی ماندبله مشکل اساسی شیعه هم همینه که افراد غیر متخصص خودشون رو صاحب نظر در باب احادیث و بررسی سند و... معرفی میکنن و موجب اشاعه ی تفکرات غلطی میشن. افراط و تفریط هایی هم که به وجود میاد از همین قبیل هستش نقل قول:اگه حدیثی از کتب اربعه هست که رجالش از دید شیعه مشکل داره،خوشحال میشم بدونم آقا حامدتوی دفترام نوشتم. میگردم پیداش میکنم و برای مثال یکیشو برای شما میفرستم ان شاء الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)