کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
۱۸:۳۲, ۲۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۸:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام
من خیلی علاقه دارم که همه چی رو دسته بندی کنمSmile

1-پسرا به دو دسته تقسیم میشن،اونایی که دنبال دختر بالاتر از خودشونن از نظر مالی
2-اونایی که واقعا مال دختر براشون مهم نیست و دنیال ارامش و زندگی متعادل و خوبن

دخترا به دو دسته دوتایی تقسیم میشن

1-دخترایی با وضع مالی خوب
الف: ادمای فرهیخته ای که اهل اسراف و بریز بپاش نیستن و از پولشون خوب استفاده میکنند.این دسته اگه لباس مثلا مارک بخره،اسرف حساب نیست،به هر پولشو داره اما باید حواسشو جمع کنه که دچار تجمل نشه.
(بهتره اینا با هم کفو شون ازدواج کنن،از نظر مالی)

ب:دخترایی که پولدارند اما چشمشون تا نوک دماغشونو میبینه،کلا حیف پول که دست اینا افتاده،دیگه نمیدونن با پولشون چیکار کنن.

2-دخترایی با وضع مالی متوسط یا پایینتر
الف.دخترایی که فهمیدن و واقع گرا هستن،از ازدواج توقع شاهزاده با اسب سفید ندارن که بیاد اونا رو از بدبختی و نداری نجات بده.دخترای قانع و خوب.
ب.دخترایی که خونه باباش لباس خواهرشو میپوشیده و عینک اش سه تا 5 تومن بوده،حالا شوهر کرده،حتما باید لباس مارک بپوشه،اصلا اینا جد در جد لباس مارک میپوشیدن،خدا نکنه بعد ازدواج با ادمای بالاتر از خودش دوست شه،دیگه تمام پول شوهر بدبخت رو صرف عقده هاش میکنه ....

من واسه دخترای 2الف ناراحت میشم که اتفاقا تعدادشون در مجردا کم نیست،خودم خیلی دوست این مدلی دارم .منتها خب پسر خوبا اینا رو نمیشناسن.

همیشه ام این نیست که دختر با وضع مالی پایین دختره بسازی هست،یکی از اقوام ما رفت خاستگاری،حالا وضع پسره بد نبود،کل خونه بابای دختره 70 متر در جنوب شهر،دختره گفته من لباس مارک میپوشم ،خونه امم باید فلان جا باشه...
این واقعا خنده داره.

حالا خانواده ها
بعضیام دختره خوبه،خانواده سختگیره
اینم دیدم که پسر 27 ساله،دختر 29 ساله،4 ساله باهم دوستند.خانواده دختر میگه 500 سکه و لاغیر
یعنی حاضر شده دخترش از 25 به 29 برسه،اون وقت سر مهریه کنار نیاد،جالبه خودشون قبول دارن که پسره،پسره خوبیه
کلا بعضی خانواده هام مشکل روحی دارنDodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، شیدا ، pop110 ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج - یاســین - ۲۱/دی/۹۳ ۱۸:۳۲

[-]