|
ازادی بیان و حقوق بشر
|
|
۱۲:۵۵, ۱۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درباره آزادی وبه خصوص آزادی بیان بهتری یسری مباحثه عقلانی داشته باشیم
اول من دو تا سوال می پرسم مگه بدونه آزادی میشه زندگی کرد؟ مگه بدون آزادی حتی می شه دین رو تبلیغ کرد؟ حالا با این دو مورد چرا در قرآن بر آزادی وآزادی بیان تاکید نشده؟؟ ما که خودمون آزادی رو قبول داریم علمامونم در شعار ها ثابت کردن مشکلی ندارن همین الان خیلی مودبانه با استفاده از آزادی بیان تو جامعه خودمون علیه اسلام کوبنده ترین حرفها زده می شه قرآن چی می گه؟!میگه شما از آزادی چی می خوای استفاده کنی؟دنبال چه فایده ای هستی؟! من نوعی که مدعی آزادی بیانم می گم حرف حق بتونه زده بشه حالا کنارش حرف باطل هم زده شد مهم نیست اگه آزادی باشه امکان حرف حق زدن باقی می مونه سوء استفاده از آزادی هم شد بیخیال به خاطر یه بی نماز در مسجد رو که نمی بندن!! خدواند هم می فرمایند تو دنبال زدن حرف حقی من به جای مفهوم آزادی از این عبارت استفاده می کنم: می گم هرکی حرف حق داشته باشه نترسه جیگر داشته باشه بگه چیکار داره آزادی هست یا نیست!!! خدا کاری به مفهوم آزادی نداره اون هدفی که من از آزادی می خوام روبه یه شیوه ی دیگه تامین کرده .. هرکی حرف حق داره نترسه بزنه پای همه چیزشم وایسه همون هدف تامین می شه منتها بهتر وکم آسیب تر در جهان از آزادی بیان صهیونیست ها جقدر استفاده کردن!! اتفاقا به صورت پنهانی ومرموز اصلا به آزادی بیان اعتقاد ندارن وعیله اون هم عمل می کنن تا یکمی رسانه های میان تو جهان حرف حق بزنن سریع تو ماهواره ها قطع می شه اصن برخورد دیکتاتوری کامل یه کتاب چاپ شه خلاف اعتقادشون باشه دقیقا خلاف آزادی بیان عمل می کنن اصن انتشار و ورود اون کتاب به آمریکا ممنوع می شه بابا آزادی بیان؟؟!!! آزادی بیان کجا بود!!! نویسنده کتابی تو فرانسه کارش به دادگاه کشیده می شه اگه کتاب فروشی اون کتاب رو بفروشه کل کتابفروشی تحت نظارت پلیس به آتش کشیده می شه... از آغاز آزادی بیان تا الان بیشتر به بشریت خیانت شده اگه استفاده خوب از آزادی بیان بشه چقدر خوب می شه!!!اگه بشه؟تا حالا که نشده!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جمع اوری مطالب برای بسته ی "انتی ازادی در غرب" | خیبر110 | 2 | 2,032 |