|
کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
|
|
۱۳:۵۸, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ای بابا! من کی گفتم شاهنامه سنده.
من گفتم برای من سواله!! اینهمه سوال توی این تالار پرسیده میشه حتی در مورد زیربناهای اعتقادی تشکیک میشه. شبهه ایجاد میکنن. من هم سوال پرسیدم خوب! ولی قبول کنید حرفم رو! منابع مبهمه. و تعداد کسایی که میتونن منابع رو مطالعه و ترجمه کنن بسیار محدود و حتی. ترجمه ها بعضا متناقضه. هرکس که حرفی بزنه و نظرش مخالف باشه وطن فروش نیست! از کتب شاید این رو برداشت کرده. میگم ارا مختلف و بعضا متضاده. حالا مثلا خلافش ثابت بشه چی میشه؟! آسمون به زمین میاد؟! شما که طرفدار آزادی بیانی! سر این موضوع رسید، کسی نظر خودش رو اعلام کرد بی عقله؟! اینطوری که نمیشه!! مثل بسیاری از نوشته های امیرالمومنین که به کورش نسبت میدهند و وصیت نامه جعلی و اینها. بله میشه درها رو باز کرد تا باستان شناسها بیان. دوتا رو ترجمه کنن و ده تا بدزدن و ببرن. نمیتونید این رو کتمان کنید که؟ میتونید؟ نمیدونم یادگاری های باستان شناسان غربی رو روی ستونهای تخت جمشید دیدین یا نه ![]() خانم کورش دارم بین جمع به شما میگم :فک نکنید این توهین هایی که به بنده در عمومی و خصوصی میکنی رو. متوجه نمیشم. فقط دارم چشم پوشی میکنم. به این امید که رفتارتون رو اصلاح کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

حتی در مورد زیربناهای اعتقادی تشکیک میشه. شبهه ایجاد میکنن. من هم سوال پرسیدم خوب!