|
کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
|
|
۱۹:۴۳, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
من هم در ابتدای صحبتم یه مطلبی رو بگم.
برادران و خواهران عزیز از ادیان مختلف که این مطالب رو میخونید: از اونجایی که تا الان حتما میدونید نظر و اعتقاد من راجع به ادیان چیه و از اونجایی که دیدید بارها با همین افرادی که حالا واسه ما خواهان آزادی ادیان شدن بحث و بحث و بحث کردم راجع به آزادی ادیان چه سنی چه زرتشتی چه و از اونجایی که دیدید فقط شخص من چندین تاپیک راجع به احترام به ادیان و آزادی اونها ایجاد کردم و... ..... و در جریان بحث به من توهین هم کردن اگر می بینید همین افراد به شمای زرتشتی میگویند اهریمن پرست اگر می بینید همین افراد در روز فوت عمر جشن عمر میگیرند اگر می بینید بارها و بارها در همین تالار به شما که هم دینشون نیستید توهین کردند حق پیگیری موضوع رو دارید.البته اگر واژه ی به اسم حق در این کشور وجود داشته باشد. نقل قول:اگه جنگ شد برا این بود که خسرو پرویز در کمال ادب و فرهنگ نامه پیامبر پاره کرد و اجازه تبلیغ دین اسلام رو نداد..یعنی شما میفرمایید اگر ما کسی یا کشوری رو دعوت به آیینی کردیم و اونها قبول نکردن بریم باهاشون جنگ کنیم؟؟ تازه پیامبر هم همچین کاری رو نکردن چون اصلا اعتقادی به جنگ برای گسترش دین نداشتند.پس دیگه این کار چه توجیهی داره؟؟؟خود شما در صحبت هاتون گفتید ""اگه جنگ شد برا این بود که..."" یعنی قبول دارید که جنگ و لشکرکشی و حمله ای هم بوده پس چرا انکار میکنید که جنگ و زوری در کار نبوده؟؟ نقل قول:گرچه این فقط شما بودی که به افرادی که نظر خودشون رو گفتند لقب وطن فروش دادیدمنظورتون اشخاصی است که شبانه خانه های تاریخی رو خراب میکنن یا به شخصیت های تاریخی کشور توهین میکنن؟؟ نقل قول:ناسیونالیسم یعنی همچیز برای هم کیشان و همفکران و هموطنان من ، همرنگ های من ، هم قوم های مناین تعریف رو از کجا آوردید؟؟منبعش رو بنویسید. نقل قول:این که شما دارید مدام می فرمایید میشود وطن پرستی ، چنین چیزی در دین ما وجود ندارد .ما خودمون بیشتر از شما قائل به کمک به همنوع و انسان دوستی هستیم.نیازی نیست شما دوستان این ژست ها رو برا ما بگیرید.....انسان دوستی شماها رو در برهه های مختلف معاصر دیدیم.!! نقل قول:چه کسی گفته باید بلایی سر کسی بیاوریم !؟!!اصلا وجود نداره همچین چیزی میدونم......اینا همش توهمات ذهن منه. مردمم که کورن نمی بینن. در مورد زرتشت هم براتون توضیح دادم .بیشتر از این به هموطنان زرتشتی توهین نکنید که اونوقت اتفاقی که نباید بیفته میفته.... نقل قول:شما یه تک واحد نام ببر ما پیامبر شناسی داشته باشیم علی شناسی داشته باشیمشما یه تک واحد نام ببر که تاریخ شناسی باشه.... خب همون اندیشه اسلامی و.....در مورد اسلامه در اسلام هم در باره پیامبر و امامان صحبت شده. من نگفتم چون تاریخ نیست پس دروس اسلامی هم نباشه .هر دو تاش باید باشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)