کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربه‌ی متأهلان
۲۲:۱۱, ۳۰/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #69
آواتار
تاپیک منفجرشدهBig Grin

بچه ها من کاملا منتظر انتقادادتون بودم و هستم. فقط یه ذره ملایم تر بگید من بفهمم چی شده آخه!Big Grin

انتقاداتونو باقرمز بنویسیدSmile

پیشنهادها هم با آغوش باز و با منطق پذیرفته میشه. اگه همه موافق بودن عملی میشه.

خواهش میکنم خانم حدیث. تذکرتون به جا بود. ممنون میشم شمام شرکت کنید و تجربه هاتونو دراختیارمون بذارید.

سردر تاپیک نوشتم این تاپیک مخصوصه عمله لطفا حاشیه نریم..ولی رعایت نشده... یعنی هیچ کس قادل به قانون نیست! بگذریم...

1)خانم اسکای: معلم اول دبستانتون به شما گفت از اعداد یک تاصد رو دوبار از روش بنویس... شما تا آخرعمرت داری اینکارو میکنی؟(درخانه اگر کس است یک حرف بس است) این جواب اولین چیزی که مطرح کردید.

2)جملات بالا جواب سوال دومتون هم هست...

3)درمورد سوال سه. یکی از کاربرا بهش اشاره کرد منم نوشتم. بله طنازی و دلبری یک هنره که هرخانومی باید بلد باشه...

شما کتابی که بهتراز قرآن باشه سراغ که نداری؟! توش همه چی هست ولی در لفافه ... حتی روابط جنسی هم... لزومی نداره باز بشه... کسایی که دنبالش باشن و براشون لازم باشه میرن یاد میگیرن...

ماهم اینجا به تاسی از قرآن فقط بهش اشاره کردیم... همونطور که میدونید اسلام دین کاملیه... دین نمازو روزه و عبادت و بوسه ، محبت، سیاست، اقتصاد و....

Smile

اگه قانع نشدید باز بگم. الان باید برم وقت ندارم . خلاصه گفتم ولی کامل بودSmile

(۳۰/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۷)پرنیان نوشته است:  خوبه واسطون [تصویر: 128fs318181.gif]تمرین کنید.........[تصویر: gigglesmile.gif][تصویر: gigglesmile.gif][تصویر: gigglesmile.gif]

کلا مسخره کردن خیلی بده.

درسته مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست به قول اقای فدایی و معتقدم اینها هم حساب و کتاب داره. من که شمارونمیبخشم خانم پرنیان.Smileهرچند نبخشیدن رو دو.ست ندارم.ولی خوب دیگه...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، عقیق ، رکن الهدی ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج(پرده اول) - mahpare - ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۱

[-]