|
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
|
|
۲۱:۰۸, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
شروع کننده تاپیک گفتن در تاپیک مشارکت داشته باشم
من یه جمله بیشتر نمیگم تو صد گفته چون نیم کردار نیست ببخشید خیلی رک صحبت می کنم چون خوشبختانه با کسی حساب کتاب ندارم که بخوام ملاحظه کنم صحبت اصلیم با خانم هاست روزی چند ساعت میشینید توی این نت میچرخید یه برآوردی داشته باشید از کاراتون هدفتون دقیقا چیه؟ اون هدفتون اگر دارید نتیجش چیه؟ حالا یکی روزی 10 ساعت تو نته یکی میره دانشگاه برای ارتقاء سواد و مدرک دقیقا آخرش چی میشه؟ باور کنید گولتون زدن ... قسم میخورم تک تک افراد قبل از مرگشون متوجه اشتباهشون میشن باور کنید هیچ چیزی الان مهم تر از خانواده نیست آقا و خانم محترم پاشو برو ازدواج کن نکنه منتظرید شخص امام زمان بیان بگن برو با فلانی ازدواج کن چون یار خاص من هستی؟ به فلان آقا میگیم پس ازدواج چی شد؟ میگه آقا خودشون میدونن و حواسشون هست!! یه عده هم فکر میکنن چون ظهور نزدیکه هی به تاخیرش میندازن خانما هم که ته مدرک تحصیلی رو در اوردن میرن خواستگاری میگن فلانی داره درس میخونه یا فلانی میخواد ارشد بخونه یا دکترا الان دیگه مثل بیست سال پیش نیست پوشالی بودن این سوغات مدرنیزم مشخص شده اگر نابغه ای برو درس بخون ... ولی اگر نیتت چیز دیگه ایه عمرت تلف شده البته خیانت برخی پدرمادرا هم مشهوده در اینجا که البته نیتشون خیانت نیست ولی در نهایت خیانته آخر کاری هم نه پدر و نه مادر و نه شخص دیگه نمیتونه عمر رفته رو برگردونه میریم تو پروفایلای افراد تو سایت های ارزشی و غیرارزشی از استاتوس خانما مخصوصا مشخصه چه خبره به خودت حداقل خیانت نکن الان دارید مثل این حرص میخورید واقعیته در ضمن خودمم دارم سعیمو میکنم نگید خودت هنوز عزبی محمد سیگار نکش برات ضرر داره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |