|
آشنایی با پشت پرده سایت ها و شبکه های اجتماعی
|
|
۱:۲۳, ۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان با اخرین بخش در خدمت شما هستم با اخرین قسمت مجموعه ویدویی آشنایی با پشت پرده سایتها و شبکه های اجتماعی ... قسمت پانزدهم "ویکی پدیا" نیز مانند هر نهاد دیگری تابع سیاست هایی است که درآمد مالی خود را از آن تامین می کند. برای همین است که لحن مقالات "ویکی پدیا" درباره اسرائیل و صهیونیست مانند لحن دولتمردان کاخ سفید است. ![]()
امیدوارم تو این 15 قسمتی که با شما بودم ، مطالبی مفید هرچند کم و کوتاه در اختیارتون گذاشته باشم.
و همینطور چنین مطالبی رو شما هم زنجیره وار به دوستان و اشخاصی که از چنین اپلیکیشن هایی استفاده میکنن اطلاع رسانی کنید. به امید آن روز که دیر نیست به امید فرج مولامون التماس دعای فرج در پناه ثقلین باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی | Mahdy2021 | 72 | 31,124 |
۱۷/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,358 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| نگاهی نو به شبکه های اجتماعی؛ | mahdy30na | 0 | 1,387 |
۱۷/آذر/۹۴ ۱۰:۴۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تغییر پوشش ، رفتار و گفتار تاثیر منفی شبکه های اجتماعی | iranfoums | 0 | 2,354 |
۱۱/بهمن/۹۳ ۰:۳۶ آخرین ارسال: iranfoums |
|
| بروشور | آسیب شناسی شبکه های اجتماعی | Ehssan_it | 0 | 1,578 |
۱۲/تیر/۹۳ ۱۹:۵۵ آخرین ارسال: Ehssan_it |
|
| برای اولین بار : وظایف کاربران ارزشی در شبکه های اجتماعی | padeshah_2009 | 1 | 2,430 |
۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| سایت شبکه من و تو تعطیل شد + سند!! | AMINI | 2 | 2,216 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۵:۴۸ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|

![[تصویر: 27181_747.png]](http://adyannews.com/files/fa/news/1394/1/18/27181_747.png)