|
شبهای شبکه های اجتماعی
|
|
۱۴:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان این اسم ممکنه یکم باعث رنجش خاطری بعضی از دوستان بشه اما اول به علت اسم توجه کنید تا بعد اگه ایرادی بود میپذیرم. علت انتخاب این نام این هست که دوستان تو شبکه های اجتماعی بعضا برخورد میکنن با افرادی که سر بحث رو باهاشون باز میکنن و به گفتگو میپردازن ، حالا داخلی و خارجی دیگه فرق نمیکنه چون مهم بحث هست. حالا اگه دوستان میل داشتان خاطرات و همچنین مباحثی که طرح شده و در اون چه غالب و چه مغلوب شدن رو اینجا مطرح کنن تا هم کلاس اموزشی باشه برای من و امثال من و هم اینکه بدونیم نگاه دوستان و دوستانی که با اونها بحث شده چی سهت ، البته پیشفرض رو میزاریم که میخوایم رصد کنیم. حالا علت انتخاب هم که شد شب های شبکه های اجتماعی شب رو از شبهای پیش اور قرض گرفتم ، شبکه های اجتماعی رو هم از نرم افزار هایی مثل اینستاگرام و وایبر و لاین و .... ( که قبلش بگم اسیب شناسی و پشت پرده اینها رو تو پستی جداگانه برسی کردیم ) حالا دوستان اگه میل داشتن شرکت کنن تا ببنیم این بحث به کجا میرسه ، پایه اصلی این کار هم گفتگو محور هست برخلاف اینکه فقط من و یا یک شخص بیان کنه . امید وارم این پست متروکه نشه. ![]() پیشا پیش روز مرد رو به همه مردان تبریک میگم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اتحادیه اروپا نگران شبکه های اجتماعی است! | mahdy30na | 3 | 1,651 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: truthfinder |
|
| دلایل گرایش روزافزون به شبکههای اجتماعی در ایران چیست؟ | mahdy30na | 0 | 871 |
۱۴/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شبکه های اجتماعی شما را مصرف ميكنند | مصطفي مازح7610 | 0 | 931 |
۱/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۰ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|