|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱:۳۹, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام محمد
اوضاع تالار را چگونه می یابی من اکثر پستهای جدید رو که میبینم ... احساس میکنم امام زمان در این تالار هم مهجوراند ما واقعاً چه میخواهیم در این تالار؟ میدونی شاید خیلی هم نشه خرده گرفت بالاخره تفاوتها زیاد است و سلایق گوناگون و اهداف متفاوت نمیدونم ... به نظرت سیر تالار به آن سمتی است که باید برود؟ بعد از زیارت عاشورای ثابت چه طوره بریم برای نماز شب ثابت من برای شما و شما هم برای من باشد که کارگر افتد راستی میدونی اگه شب جمعه سوره بنی اسرائیل رو به طور مداوم بخونی نمی میری تا یوسف زهرا را زیارت کنی و از یاران ایشان میشوی؟ من اولین بار که این حدیث رو خوندم با خودم گفتم مگه این سوره چی داره که خوندنش یه همچین آثار و برکاتی داره وقتی با این نیت رفتم سراغش و دقیق به معانیش دقت کردم دیدم از معارف ناب توحیدی و اصول عقایدی که یه شیعه باید بدون توش هست تا وظایف و علایم و اعمالی که یه موحد شیعه باید داشته باشه تا دشمن شناسی و امام زمان شناسی و ... خلاصه هر چی که یه سرباز امام زمان باید بدون و بهش عمل کنه کم و بیش توی این سوره اومده سعی کن حتماً بخونیش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,155 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,227 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,192 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,885 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,507 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,348 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,968 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|