|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۲:۴۷, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان
شاید این حرفها را باید در نامه های خصوصی گفت. اینکه شما می گید "سیر تالار به سمتی درست هست یا نه؟" به نظر من در هفته اخیر اینطور نبوده. اکثر دوستان جدید سعی در ارسال مطلب کرده اند که اکثر مطالب هم دارای کیفیت قابل قبول نیست. البته از نظر من و نسبت به مطالب ارسالی در اوایل کار. برای نمونه کلی تاپیک خبری و سوالات عجیب و غریب بوجود اومد. و یا اینکه دوستان بدون خوندن جواب های دیگران دوباره سوالی را مطرح کردند، که این خود باعث طولانی تر شدن موضوعات و ابطال وقت شد. خود شما هم که انگار چند روزی هست که مشغول کار دیگه ای هستی و ما رو به فیض نمی رسونی. همین تاپیکی که الان در اون هستیم، من با ذوق بسیار زیاد ایجادش کردم و فکر می کردم که کلی ازش استقبال بشه. ولی انگار فقط مورد توجه دوستان صاحب نظر قرار گرفته و برای کاربران عادی هیچ جذبه نداشته. همون طور که می بینید در عناوین سایر تاپیک ها گم شده و انگار برای کسی "سخنان امام علی" جلب توجه نمی کنه. ولی مباحثی مثل شیطان پرستی، ملک سلیمان، نماد های فراماسونی در ایران و حتی فیلم های مهران مدیری که دیگه بحث تموم شده، طرفدارهای زیادی داره. البته به قول شما، نمی شه خورده گرفت، این خاصیت ما آدم ها در این دنیای مجازی هست، هر چند وقت یکبار دلمون رو بجایی خوش می کنیم و خیلی ساده تر، دل از اونجا می کنیم. قبلا هم گفتم که هر جریانی یک غربال هست برای تفکیک کردن آدمها. پس خیلی دلگیر این موضوع نباش. به قول یکی از دوستان که ما کار خودمون رو انجام می دیم و راه خودمون رو می ریم. خودمون رو اصلاح می کنیم به امید اصلاح جامعه. در مورد زیارت عاشورا که انشاالله با یاری اباعبدالله تا موقع مقرر ادامه خواهیم داد. من که تا حالا هرچی ازشون خواستم، گرفتم. در مورد نماز شب هم، راستش خیلی سخته. من در مورد خوندن نماز صبح کلی مشکل دارم. جالب اینجاست بدونی که هر وقت نذر کنم، نذرم اینه که مثلا چند تا صبح خواب نمونم و نماز صبحم قضا نشه. در مورد سوره بنی اسرائیل هم انشاالله شروع می کنم. البته خودم تصمیم داشتم سوره الرحمن را بخونم. چون احساس می کنم خوندنش یک شیرینی خاصی داره. البته این شیرینی رو من در مورد سوره یس چشیده ام. واقعا سوره یس سوره جذابی است. راستی علی جان نمره ات چند شد؟ ![]() من شدم سیزده. البته با کلی چک و چونه زدن. در ضمن ناراحت نباش، خودش درست می شه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,155 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,227 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,192 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,885 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,507 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,348 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,968 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|