|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۱:۰۱, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱:۲۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:یک ساعت تفکر از صد سال عبادت بهتره .این جمله خیلی مهمهاین جمله این معنی رو میده که اگر اون اقای بسیجی که شیطان پرست شده اگر به جای اینهمه هیئت و ... میرفت فکر میکرد کارش به اینجا نمیکشید ---------------- به جای اینکه از وسط شروع کنید از اول شروع کنید از توحید گفته میشه جهان با بیگ بنگ شروع شده یک انفجار و گفته میشه که ستارگان در حال دور شدن هست که این معنی رو میده که تمام سیارات و ستاره و .. زمانی به هم متصل بدون (مثل قارها) که همون معنی انفجار بیگ بنگ رو میده.خب حالا یه سوال اون ماده اولیه که باعث انفجار شده چی بوده و از کجا اومده کلا اون ماده اولیه از کجا اومده.در جواب این دانشمندانی گفتن از خلاء به وجود امده بازم سوال اون خلاء از کجا اومده؟ اون سوال قبلی رو که برام پیش اومده بود و برای دیگران پاسخی داشت اما من پاسخی برای سوال دومم پیدا نکردم. خب پس دنیا چه طور به وجود اومده.این نظر منه که موجودی باید باشه برتر از ماده که دنیا رو به وجود آورده باشه.موجودی که خلق نشده باشه. و موجودی که خلق نشده باشه شروعی برای اون وجود نداره. اینم نظر من:چرا خدا از لا اول بود و تا لا آخر هست؟چرا خدا مکان,اندازه,زمان و ... نداره نظر من اینه که این زمان مکان اندازه ابعاد شروع پایان و... اینها قوانینی هست که خدا انوها رو به وجود اورده و خدا بر اینها هست.| این برای شروع بود. فعلا خوب فکر کنید مخصوصا قسمت قرمز رنگ. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |