کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان اعمالم را می بیند؟؟!! پس ستار العیوبی خدا کجاست؟!
۱۲:۰۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۲۳)مرتضی اقبالی نوشته است:  یه سری علوم هستن که مختص خود خداست که حتی معصومین(علیه السلام) که عنوان خلیفه الهی رو دارن از اون خبر ندارن ومیتونه به مورد بحثمون هم مربوط بشه.

کاملا درسته

درجه بندی و مراتب داره این مشاهدات و نظارات

در برخی روایات نیز اینطور آمده ک ذات اقدس اله،حضرت باری تعالی، نسبت به بنده خودش آنقدر عطوفت و لطف نشان خواهد داد که فرشتگان نگارنده اعمال زشت،گناه شخص را مکتوب میکنند ولی از گناه فرد اطلاعی پیدا نمیکنند

همونطور ک در بالا نیز اشاره نمودم:

نقل قول:در بعضی از موارد چه بسا از اولیائشان هم می‌پوشاندکه این‌ها دیگر موارد خاصی است

در جامعه السعادات مرحوم نراقی نقل کرده که پیغمبر اکرم به خداوند متعال عرض کرد:خدایا حساب امت من را در قیامت جوری بررسی کن که کسی نبیند ،فقط تو ببینی و من
خدای متعال می‌فرماید که حبیب من اگر تو بر بندگان من رئوف و دلسوز هستی، من که رئوف تر‌م،‌ به تنهایی محاسبه می‌کنم به تو هم نشان نمی‌دهم واز تو هم می‌پوشانم

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، افشین ، مرتضی اقبالی ، السا ، حضرت عشق ، شیدا ، ehsan8taherian ، mahdy30na ، nasimesaba ، سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: امام زمان اعمالم را می بیند؟؟!! پس ستار العیوبی خدا کجاست؟! - حسن عزتي - ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۵

[-]