|
آخر الزمان در آینه ی روایات (احادیث)
|
|
۱۰:۱۶, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۰:۱۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
34-در میان امت من چهار فتنه بر پا شود: در فتنه اولی آنقدر بلاها کمر شکن باشد که شخص مومن گوید:این فتنه مرا هلاک می سازد،در فتنه دوم شخص با ایمان گوید:این فتنه حتما مرا نابود سازد،در فتنه سومی هر وقت خیال کنند که تمام شده باز می بینند که ادامه می یابد،وفتنه چهارمی هنگامی روی دهد که امت یک روز با این ویک روز با ان می باشد،و هیچ رهبر و نقطه مشترکی نداشته باشند. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الملاحم و الفتن،ص17
35-شما را از هفت فتنه بیم می دهم که بعد از من روی خواهد داد:فتنه ای از مدینه،فتنه ای در مکه،فتنه ای از یمن،فتنه ای از شام،فتنه ای از شرق،فتنه ای از غرب و فتنه ای از قلب شام که آن فتنه سفیانی است. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الملاحم والفتن ص16،الزام الناصب،ص76
36-به زودی فتنه هایی بر پا شود که نشسته کمتر از ایستاده صدمه می خورد و ایستاده کمتر از رهرو صدمه می بیند و آنکه به آرامی گام بسپارد کمتر از کسی که شتاب کند صدمه می خورد، هرکس خود را در معرض آن فتنه قرار دهد،در کام فتنه فرو رود . هر کس پناهگاهی پیدا کند به آنجا پناه ببرد .چون آن فتنه واقع شود هر کس شتری دارد به شترش بپیوندد،هر کس گوسفندی دارد به گوسفندش بپیوندد،هر کس زمینی دارد به زمینش بچسبد،هر کس چیزی ندارد شمشیرش را بردارد و آن را با سنگ بشکند و هر وقت بتواند از مهلکه بگریزد. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صحیح مسلم ج8،ص168-صحیح بخاری،ج9،ص51
37-از هر فتنه ای گریزان باش،اگر چه ناگزیر شوی تا پایان زندگی از ریشه گیاهان تغذیه کنی و به آن حال بمیری!!! رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صحیح بخاری،ج9،ص52
38-برای مردم زمانی پیش آید که در اثر شدت بلاها به قبرستان رفته در کنار قبری نشسته می گوید :ای کاش اینجا من آرمیده بودم!!! رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مسند احمد،ج2،ص530-صحیح بخاری،ج9،ص58
یا ذوالجلال و الاکرام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |