کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آداب مهمانی _ویژه نیمه شعبان_
۱:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۱:۱۰ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #14
آواتار
حاج آقا دولابی ، در تعبیری زیبا وظایف منتظران در دوران غیبت را این گونه بازگو می کند :
*
*
*
پدری چهار تا بچه را گذاشت توی اتاق و گفت این‌ جا‌ را مرتب کنید تا من برگردم .[/font]
خودش هم رفت پشت پرده . از آن‌ جا نگاه می‌کرد می ‌دید کی چه کار می‌ کند ، می‌نوشت توی یک کاغذی که بعد حساب و کتاب کند ...

یکی از بچه ‌ها که گیج بود ، حرف پدر یادش رفت . سرش گرم شد به بازی . یادش رفت که آقاش گفته خانه را مرتب کنید.

یکی از بچه‌ ها که شرور بود شروع کرد خانه را به هم ریختن و داد و فریاد که من نمی‌گذارم کسی این‌جا را مرتب کند .

یکی که خنگ بود ، ترسید . نشست وسط و شروع کرد گریه و جیغ و داد که آقا بیا، بیا ببین این نمی‌گذارد ، مرتب کنیم.

اما آنکه زرنگ بود ، نگاه کرد ، رد تن آقاش را دید از پشت پرده . تند و تند مرتب می‌کرد همه‌ جا را . می‌دانست آقاش دارد توی کاغذ می‌ نویسد .

هی نگاه می‌کرد سمت پرده و می‌ خندید . دلش هم تنگ نمی‌ شد . می‌دانست که آقاش همین ‌جاست.

توی دلش هم گاهی می ‌گفت اگر یک دقیقه دیر‌تر بیاید باز من کارهای بهتر می‌ کنم .
*
*
*
آن بچه‌ شرور همه جا را هی می‌ ریخت به هم ، هی می ‌دید این خوشحال است ، ناراحت نمی ‌شود ،وقتی همه جا را ریخت به هم ، آن وقت آقا آمد .

ما که خنگ بودیم ، گریه و زاری کرده بودیم ، چیزی گیرمان نیامد . او که زرنگ بود و خندیده بود ، کلی چیز گیرش آمد .
*
*
*
زرنگ باش . خنگ نباش . گیج نباش .
شرور که نیستی الحمدلله . گیج و خنگ هم نباش .
نگاه کن پشت پرده رد آقا را ببین و کار خوب کن .
خانه را مرتب کن ، تا آقا بیاید .
اللهم عجل لولیک الفرج
[font=Times New Roman]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، در جستجوی سختی ، مجنون العباس ، السا ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، mkashipazha
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
آداب مهمانی _ویژه نیمه شعبان_ - mahdy30na - ۳۰/اردیبهشت/۹۴, ۰:۰۳
پاسخ به: آداب مهمانی _ویژه نیمه شعبان_ - آفتاب - ۱۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا