|
آداب مهمانی _ویژه نیمه شعبان_
|
|
۱:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۱:۱۰ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حاج آقا دولابی ، در تعبیری زیبا وظایف منتظران در دوران غیبت را این گونه بازگو می کند :
* * * پدری چهار تا بچه را گذاشت توی اتاق و گفت این جا را مرتب کنید تا من برگردم .[/font] خودش هم رفت پشت پرده . از آن جا نگاه میکرد می دید کی چه کار می کند ، مینوشت توی یک کاغذی که بعد حساب و کتاب کند ... یکی از بچه ها که گیج بود ، حرف پدر یادش رفت . سرش گرم شد به بازی . یادش رفت که آقاش گفته خانه را مرتب کنید. یکی از بچه ها که شرور بود شروع کرد خانه را به هم ریختن و داد و فریاد که من نمیگذارم کسی اینجا را مرتب کند . یکی که خنگ بود ، ترسید . نشست وسط و شروع کرد گریه و جیغ و داد که آقا بیا، بیا ببین این نمیگذارد ، مرتب کنیم. اما آنکه زرنگ بود ، نگاه کرد ، رد تن آقاش را دید از پشت پرده . تند و تند مرتب میکرد همه جا را . میدانست آقاش دارد توی کاغذ می نویسد . هی نگاه میکرد سمت پرده و می خندید . دلش هم تنگ نمی شد . میدانست که آقاش همین جاست. توی دلش هم گاهی می گفت اگر یک دقیقه دیرتر بیاید باز من کارهای بهتر می کنم . * * * آن بچه شرور همه جا را هی می ریخت به هم ، هی می دید این خوشحال است ، ناراحت نمی شود ،وقتی همه جا را ریخت به هم ، آن وقت آقا آمد . ما که خنگ بودیم ، گریه و زاری کرده بودیم ، چیزی گیرمان نیامد . او که زرنگ بود و خندیده بود ، کلی چیز گیرش آمد . * * * زرنگ باش . خنگ نباش . گیج نباش . شرور که نیستی الحمدلله . گیج و خنگ هم نباش . نگاه کن پشت پرده رد آقا را ببین و کار خوب کن . خانه را مرتب کن ، تا آقا بیاید . اللهم عجل لولیک الفرج [font=Times New Roman]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |