کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک خواهش در جهت حفظ حرمت عقایدمان
۱:۴۴, ۳۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۹:۰۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام خیلی قشنگ گفتید که قبل از ورود به سایت با وضو وارد بشیم بهش فکر نکرده بودم و اینکه گفتید کاری نداشته باشیم که بقیه در مورد ما چی فکر میکنند.
اما مساله دوم که گفتید در مورد ما ممکنه ابراز این عقیده که امام زمان پست های ما رو میخونند دیگرانی فکر کنند که خرافاتی شدیم و...
ببینید دوست من این نظر منه که بعضی وقت ها شیعه باید بیکله باشه و فقط به درستی راهی که میره فکر کنه تبلیغات غرب اینقدر در مورد ما وسیعه که نمی تونیم اونها رو متقاعد کنیم مگر این که مثل اونها رفتار کنیم
من خودم مستندی دیدم که خرافات رو به طرز وحشتناکی در جامعه نشون میداد و در یک قسمتش مردم به درختی ارادت داشتن و برای شفا از اون درخت طلب امرزش و .... میکردند!!!!!!!
و وهابیت از اون سوء استفاده کرده بود ولی نکته ی درستش اینجا بود که این کار مردم از نظر اسلام هم تکریم اون دخت بود و کاملا اشتباه بود یعنی در این مورد جبهه گیری اصلا غلط نبود
ملاک در همه چیز باید برای ما اسلام باشه . قطعا شما اینو قبول دارید ولی ایا رفتار مردم هم در امروز در همین راستا است .
بذارید مثال بزنم اسلام حتی احکامی در مورد چگونگی ورود به دستشویی هم گفته و خیلی موارد دیگه ولی ما ایا اونها رو رعایت میکنیم
نه. رعایت نمیکنیم چون از نظر علمی ثابت نشده برای ما .
یعنی علم برای ما ملاکه ولی دین اسلام که علم جزیی از اونه برای ما ملاک نیست .
یک مثال در مورد نوشابه هم هست که میگه فوت کردن به چایی جایز نیست .که ما رعایت نمیکنیم
و امروز ثابت میشه که ما با فوت کردن در چایی دی اکسید کربن وارد اون میکنیم و این برای ما مضره
حالا اینهمه دی اکسید کربن در نوشابه وجود داره ولی ما نوشابه میخوریم تا وقتی که علم بگه این نوشابه پدر ادمو در میاره ما اونو ول نمیکنیم
حالا شما هم نظر بدید تا بحث جلو بره البته من یکم کند دستم که منو ببخشید Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: یک خواهش در جهت حفظ حرمت عقایدمان - خیبر110 - ۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۴

پرش در بین بخشها:

بالا